Mossos d'Esquadra Banc Expropiat BRIMO

La Guàrdia Civil i la desaparició de la valentia dels antisistema

Us en recordeu de quan els okupes -categoria a la qual pertanyia també l’actual alcaldessa de Barcelona- i els antisistema van muntar tot aquell enrenou per impedir el desallotjament i l’enderroc de Can Vies? Aquesta gent va capgirar el barri de Sants amb accions violentes que van provocar innombrables destrosses al mobiliari urbà i també a les propietats privades de la zona. Els enfrontaments amb la policia van convertir Sants en el teatre d’una guerra urbana.

Us en recordeu de quan els okupes, recolzats pels antisistema de la CUP, van enfrontar-se violentament amb els Mossos que havien de dur a terme el desallotjament de l’anomenat Banc Expropiat pel qual l’Ajuntament havia deixat de pagar el lloguer? Desenes d’encaputxats van causar violents avalots als carrers de la vila de Gràcia enfrontant-se amb la policia que els va haver d’aguantar estoicament tot i els atacs i les provocacions.

Us en recordeu de tots els escarnis organitzats pels antisistema i també pels que ara seuen als escons del govern municipal contra tothom que no comparteixi les seves idees contràries a tot tipus de desenvolupament econòmic i que no es conformi a les seves pretensions de pobresa difosa? I aquí es podria emprendre tot un discurs sobre la pobresa només propugnada per aquests grups als quals no falta tota mena de giny tecnològic d’última generació, però no és aquest el moment.

Us en recordeu de quan els joves cupaires d’Arran van dur a terme uns atacs contra els turistes culpables -segons les seves teories a favor de la regressió econòmica- de fer fora els ciutadans dels seus barris?

Ara bé, on s’han ficat tot aquests “valents” ara que la Guàrdia Civil patrulla els carrers de la ciutat? On s’han ficat ara que cal protestar? Ja li ha passat tota valentia al davant d’un cos militar que probablement no els portarà aquell “respecte” que, en canvi, el Govern va imposar als Mossos per instància de la CUP? Un “respecte” imposat des de dalt si bé no merescut pels respectats (la vulneració dels drets aliens mai mereix respecte) ni volgut per qui només s’hi va haver de conformar.

Els okupes han decidit quedar-se a casa dels pares i no sortir a protestar violentament. No hi ha escarnis ni pistoletes d’aigua omplertes d’orina. Els arguments de la por a rebre personalment i sobre el cos una actuació de contingut castrense vencen sobre el “postureig“.

Related Posts

 • 47
  Arran de la resolució del jutge d’Osca que autoritza la Guàrdia Civil a fer servir la força per endur-se l’art de Sixena, la candidata de la CUP Mireia Boya ha fet una crida a la resistència per defensar les obres. En una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies, Boya ha convidat…
  Tags: ha, civil, guàrdia, cup, al, policia, carrers, arran, antisistema, govern
 • 43
  Arran d’una denúncia de la Generalitat, el jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona ha obert diligències per investigar “la brutalitat policial” en ocasió del referèndum del passat 1 d’octubre. Si bé la Fiscalia va considerar que aquell dia l’actuació policial no havia afectat la "normal convivència", segons el jutge hi…
  Tags: ha, no, als, ni, arran, només, policia, civil, featured, guàrdia
 • 43
  Segons informa el Ministeri d'Interior espanyol, aquest cap de setmana la Guàrdia Civil ha confiscat més d'1,3 milions de cartells i material de propaganda del referèndum durant la inspecció en una empresa de distribució. https://twitter.com/interiorgob/status/909394022615089152 L'empresa intervinguda té seu a Montcada i Reixac. S'hi ha trobat fullets informatius, cartells més…
  Tags: civil, guàrdia, ha, ara, terme, al, cup, featured
 • 42
  No és nou l'odi patent i inequívoc cap a Catalunya i que traspua dels textos de molts mitjans de comunicació amb seu a la capital d'Espanya. Tampoc és nou l'odi que pregonen alguns cap a tot el que es refereix a aquesta comunitat autònoma. El sectarisme inculte i més caspós…
  Tags: no, dels, mossos, policia, aquests, al, només, als, s'han, ara
 • 41
  La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han detingut un jove francès d'origen marroquí al peatge de l'AP-7 de la Jonquera (Alt Empordà) disparant-li un tret a la cama per no haver fet cas a les seves indicacions mentre continuava cridant "Al·là és gran". La policia ha aturat l'home per un control…
  Tags: ha, al, als, mossos, ara, civil, guàrdia, policia, no, seves

Deixa un comentari