Estelades

L’Estat espanyol ha tancat l’espai aeri de Barcelona

Tal com demanat pel delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i segons publicat pel diari El Món, l’espai aeri de Barcelona quedarà interdicte a helicòpters i avionetes a partir d’aquesta matinada i fins a la mitjanit de dimarts 2 d’octubre. Només podran volar els avions de les forces de seguretat de l’Estat i els vols d’emergència.

Per tant, com explicat pel diari digital mencionat a dalt, “cap helicòpter o avioneta comercial podrà sobrevolar la ciutat en un radi de 5 milles des de la Sagrada Família bloquejant, per tant, la possibilitat que es puguin prendre imatges aèries de possibles mobilitzacions massives que es puguin produir l’1-O”.

En canvi, sembla que no afecti l’Aeroport de Barcelona.

Related Posts

 • 58
  L'equidistància no és difícil d'entendre matemàticament. Però, què és l'equidistància política? És el mateix que nedar i guardar la roba? És voler quedar bé amb tothom? Doncs els polítics haurien de saber que, en política, l'equidistància no funciona. Per què necessitem un polític si a l'hora de triar no vol, no en sap o li…
  Tags: no, referèndum, featured
 • 55
  Els grups parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP han demanat a la Mesa l'admissió a tràmit de la llei del referèndum per la via d'urgència perquè pugui debatre's i aprovar-se durant el Ple d'avui mateix. Mentrestant, diuen que més de 2.000 policies i guàrdies civils estan a punt…
  Tags: referèndum, l'estat, del, seguretat, catalunya, demanat, pel, govern, espanyol, featured
 • 49
  Ahir, la República de Catalunya ha estat proclamada al carrer pel poble. La jornada de vaga general i aturada de país com a protesta contra la brutalitat repressora de la policia espanyola, es va convertir en una reafirmació dels catalans en el seu desig de no formar part d'una Espanya…
  Tags: no, del, ha, només, referèndum, featured
 • 48
  El pròxim dia 1 d'octubre, Barcelona serà la capital mundial del periodisme. Aquest honor serà compartit amb la resta de les ciutats i pobles de Catalunya. Voluntàriament, centenars de milers de reporters passejaran pels carrers de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Terrassa, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Arenys de Mar, Calella,…
  Tags: ha, del, fins, no, barcelona, catalunya, referèndum, cap, tal, seguretat
 • 46
  El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha fet una crida perquè també els contraris a la independència vagin a votar. "És importantíssim", ha dit. En ocasió del primer acte de campanya a favor del referèndum, Junqueras ha explicat que també cal convèncer els partidaris del No perquè l'1 d'octubre expressin el…
  Tags: ha, del, l, referèndum, no, featured

Deixa un comentari