Guàrdia Civil

Molotov contra la Guàrdia Civil a Igualada

Aquesta nit, un còctel molotov ha estat llançat contra la caserna de la Guàrdia Civil d’Igualada. Segons ha publicat El Periódico, l’artefacte hauria estat llançat per almenys dues persones contra la part del darrere de la caserna. La intervenció immediata dels agents ha impedit que les flames, apagades de seguida, provoquessin danys a persones o coses.

L’atac s’ha dut a terme després de la requisició de 2,5 milions de paperets i 4 milions de sobres per al referèndum duta a terme per la Guàrdia Civil en un magatzem del polígon industrial Les Comes a Igualada. Durant la mateixa actuació policial, també es van requisir un centenar d’urnes que, però, no serien vinculades amb el referèndum.

Related Posts

 • 66
  Segons informa el Ministeri d'Interior espanyol, aquest cap de setmana la Guàrdia Civil ha confiscat més d'1,3 milions de cartells i material de propaganda del referèndum durant la inspecció en una empresa de distribució. https://twitter.com/interiorgob/status/909394022615089152 L'empresa intervinguda té seu a Montcada i Reixac. S'hi ha trobat fullets informatius, cartells més…
  Tags: civil, guàrdia, ha, del, referèndum, hauria, terme, al, milions, durant
 • 59
  Segons l'últim butlletí del Departament de Salut de la Generalitat, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ha pujat a 465 persones. https://twitter.com/GarbiCat/status/914465998639595520 https://twitter.com/NHIndependence/status/914457289268060160 https://twitter.com/jekingala99/status/914454756785041408 https://twitter.com/SBrianLowe/status/914453713036693504
  Tags: dels, persones, ha, civil, segons, del, guàrdia, referèndum, featured
 • 59
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat la intervenció de la Comissió Europea al davant de la vulneració de drets fonamentals realitzada per l'Estat espanyol. Segons Puigdemont, la Comissió Europea té el deure d'intervenir perquè Espanya ha vulnerat la carta europea de drets fonamentals. En un article d'opinió…
  Tags: ha, al, intervenció, civil, referèndum, guàrdia, featured
 • 58
  Els grups parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP han demanat a la Mesa l'admissió a tràmit de la llei del referèndum per la via d'urgència perquè pugui debatre's i aprovar-se durant el Ple d'avui mateix. Mentrestant, diuen que més de 2.000 policies i guàrdies civils estan a punt…
  Tags: referèndum, del, guàrdia, civil, durant, featured
 • 57
  El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que, a dos quarts de vuit, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ja era de 761 persones. Durant la tarda, per tant, el nombre de ferits s’ha incrementat d'unes…
  Tags: ha, dels, persones, del, guàrdia, civil, durant, dues, referèndum, featured

Deixa un comentari