Trapero

Trapero ordena requisar les urnes i tancar els coŀlegis abans de les 6 de l’1-O

El major Trapero ha ordenat que, abans de les 6 de diumenge es requisin les urnes i es tanquin tots els coŀlegis electorals. Si s’hi està fent alguna activitat relacionada amb el referèndum, els agents hauran d’identificar els responsables i d’intervenir el material electoral. Durant el dia, els Mossos hauran de quedar-se a l’entrada dels locals per impedir-ne l’obertura, per identificar les persones que hi hagi a dins i requisar el material que s’hi trobi.

Els Mossos, per tant, acompliran les ordres judicials i ho faran en el respecte dels principis bàsics de congruència, proporcionalitat i oportunitat.

Trapero ha ordenat als agents que limitin l’ús de la força envers les persones que puguin exercir resistència passiva. En aquests casos, segons les instruccions donades als agents, només s’haurà d’acompanyar les persones fora del coŀlegi o allunyar-les dels accessos de manera que la policia pugui accedir per fer les comprovacions i accions ordenades pel jutge. L’ús de la força només s’admetrà al davant d’agressions a tercers o a la mateixa policia.

Related Posts

 • 92
  El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha emanat una circular amb què dóna als agents les directrius sobre les actuacions que es puguin haver de dur a terme diumenge. Per començar, Trapero ha demanat que en totes les actuacions es respectin els principis bàsics de congruència, proporcionalitat i…
  Tags: agents, trapero, ha, als, al, força, persones, major, diumenge, puguin
 • 90
  Josep Lluís Trapero ha ordenat als Mossos d'Esquadra que investiguin els preparatius del referèndum convocat per al proper 1 d'octubre. Concretament, el Major ha encarregat al cos policial que dirigeix les diligències que calguin per executar la instrucció 2/2017 de la Fiscalia Superior de Catalunya. Trapero ha tramès l'ordre mitjançant…
  Tags: del, referèndum, ha, al, trapero, als, mossos, davant, tant, tots
 • 80
  Aquest matí, el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha comparegut al davant de l’Audiència Nacional com a investigat per un delicte de sedició. Trapero ha declarat sobre els fets ocorreguts el 20 i 21 de setembre en ocasió de l’escorcoll al Departament d’Economia quan els Mossos d’Esquadra -segons el…
  Tags: trapero, ha, mossos, l, dels, al, major, d, hi, agents
 • 75
  Des dels sectors unionistes s'està fent una pressió mediàtica perquè el Departament d'Interior aparti al major Trapero del capdavant del Cos de Mossos d'Esquadra. Una pressió política que no té res a veure amb les decisions judicials. S'al·lega a altres casos similars d'agents del CME implicats en fets pendents de judici.…
  Tags: del, trapero, dels, al, mossos, d'esquadra, lluís, josep, featured
 • 73
  El conseller de l'Interior, Joaquim Forn, ha declarat que el Govern no pot acceptar "que, sota el paraigua de la coordinació, es pretengui dirigir el cos" dels Mossos d'Esquadra i ha assegurat que els serveis jurídics del seu Departament estan estudiant aquesta instrucció per respondre jurídicament. Forn ha explicat que…
  Tags: ha, del, dels, mossos, trapero, lluís, josep, tots, d'esquadra, major

Deixa un comentari