Jordi Turull Raül Romeva 1-O Referèndum Roda de premsa

Es podrà votar sense sobre i en qualsevol coŀlegi

Segons anunciat pel portaveu del Govern, Jordi Turull, avui els ciutadans podran votar sense sobre, ja que no n’hi ha prou per a tots els locals. Per tant, en els coŀlegis on no hi hagi sobres, només s’haurà de doblegar la papereta abans d’introduir-la en l’urna. També es podran utilitzar paperetes oficials impreses a casa. El fet que la papereta estigui doblegada, juntament amb el format de l’urna, garantirà el secret de vot.

A més a més, per fer front a possibles tancaments de locals de votació, els ciutadans podran votar en qualsevol coŀlegi electoral. De fet, avui el cens serà universal.

Mentrestant, centenars de persones han passat la nit als locals de votació per evitar-ne el precintament per part de la policia i ja hi ha cues per votar.

Segons sembla, els Mossos d’Esquadra s’han limitat a garantir la seguretat visitant els coŀlegis per constatar la impossibilitat de precintar-los.

Segons el Ministeri d’Interior, en canvi, les forces de seguretat haurien comprovat que la major part dels coŀlegis ja s’haurien tancat.

Related Posts

 • 65
  Els Mossos d'Esquadra que diumenge hagin de treballar des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre no podran exercir el seu dret de vot, ja que el Departament d'Interior no concedirà les hores de permís previstes perquè els agents puguin anar a votar als seus coŀlegis.…
  Tags: del, no, vot, referèndum, als, mossos, dels, votació, ha, més
 • 60
  El conseller de Presidència, Jordi Turull, ha assegurat que el Govern tirarà endavant el procés tal com estava previst abans de l'atemptat perquè -ha dit- "la normalitat és la gran derrota d'aquesta gent". El portaveu del Govern ha definit "miserable" l'intent de barrejar el terrorisme amb l'independentisme perquè "una cosa no té…
  Tags: ha, referèndum, govern, no, turull, del, més, jordi, dels, ciutadans
 • 55
  El portaveu del Govern de la Generalitat, Jordi Turull, ha informat en roda de premsa que s'ha adoptat la mesura de cessar el vice secretari Josep Maria Jové com a estratègia perquè l'Estat espanyol li pugui fer més mal a ell i a la seva economia. Josep Maria Jové es…
  Tags: del, passat, segons, pel, ha, turull, jordi, govern, portaveu, més
 • 55
  L'equidistància no és difícil d'entendre matemàticament. Però, què és l'equidistància política? És el mateix que nedar i guardar la roba? És voler quedar bé amb tothom? Doncs els polítics haurien de saber que, en política, l'equidistància no funciona. Per què necessitem un polític si a l'hora de triar no vol, no en sap o li…
  Tags: no, referèndum, featured
 • 54
  No és nou l'odi patent i inequívoc cap a Catalunya i que traspua dels textos de molts mitjans de comunicació amb seu a la capital d'Espanya. Tampoc és nou l'odi que pregonen alguns cap a tot el que es refereix a aquesta comunitat autònoma. El sectarisme inculte i més caspós…
  Tags: no, dels, mossos, policia, més, pel, només, tots, als, d'esquadra

Deixa un comentari