Ajuntament Els Pallaressos

L’Ajuntament d’Els Pallaressos despenja la bandera espanyola perquè tacada de la sang dels veïns

L’Ajuntament d’Els Pallaressos ha trobat una justificació més que plausible per retirar les banderes d’Espanya i de la Unió Europea de la casa consistorial.

A través d’un ban del passat 4 d’octubre, l’alcalde Josep Maria Nolla Cabellos ha decretat que “l’Ajuntament s’ha vist en la necessitat de retirar les banderes espanyola i europea per tal de poder portar-les a rentar”. Segons el ban, de fet, “ambdues van quedar tacades de sang” per les “injustificades i greus actuacions” que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional van realitzar l’1 d’octubre.

Ajuntament Els Pallaressos

Related Posts

 • 50
  El portaveu del Govern de la Generalitat, Jordi Turull, ha informat en roda de premsa que s'ha adoptat la mesura de cessar el vice secretari Josep Maria Jové com a estratègia perquè l'Estat espanyol li pugui fer més mal a ell i a la seva economia. Josep Maria Jové es…
  Tags: del, maria, josep, civil, guàrdia, passat, segons, ha, més, featured
 • 48
  Segons l'últim butlletí del Departament de Salut de la Generalitat, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ha pujat a 465 persones. https://twitter.com/GarbiCat/status/914465998639595520 https://twitter.com/NHIndependence/status/914457289268060160 https://twitter.com/jekingala99/status/914454756785041408 https://twitter.com/SBrianLowe/status/914453713036693504
  Tags: policia, nacional, dels, ha, civil, segons, del, guàrdia, featured
 • 47
  El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que, a dos quarts de vuit, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ja era de 761 persones. Durant la tarda, per tant, el nombre de ferits s’ha incrementat d'unes…
  Tags: ha, dels, del, d, policia, nacional, guàrdia, civil, més, s
 • 47
  "Falten ja només vint-i-quatre hores per aquesta gran diada [...] en la qual es juguen, per a molts anys, els destins de la República i de Catalunya". Sembla actual, d'avui mateix, però aquest article el va escriure el periodista i escriptor Josep Maria Planes el 15 de febrer de 1936. És impressionant com…
  Tags: ha, dels, del, més, passat, nacional, espanya, casa, josep, maria
 • 45
  Arran d’una denúncia de la Generalitat, el jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona ha obert diligències per investigar “la brutalitat policial” en ocasió del referèndum del passat 1 d’octubre. Si bé la Fiscalia va considerar que aquell dia l’actuació policial no havia afectat la "normal convivència", segons el jutge hi…
  Tags: ha, l, d, del, s, segons, octubre, passat, actuacions, fet

Deixa un comentari