Trapero Mossos d’Esquadra Audiència Nacional

Trapero: “Els Mossos haurien actuat diversament si la GC els hagués informat dels escorcolls”

Aquest matí, el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha comparegut al davant de l’Audiència Nacional com a investigat per un delicte de sedició. Trapero ha declarat sobre els fets ocorreguts el 20 i 21 de setembre en ocasió de l’escorcoll al Departament d’Economia quan els Mossos d’Esquadra –segons el Consell General del Poder Judicial– no haurien donat el suport necessari a la Guàrdia Civil i fins i tot hi hauria hagut alguns enfrontaments verbals entre agents dels dos cossos de seguretat.

Ara bé, avui el major Trapero ha capgirat les acusacions assegurant que els Mossos haurien fet un dispositiu diferent si aquell dia la Guàrdia Civil els hagués avisat de l’operació que havien de fer.

Trapero, per tant, ha desmentit la versió de l’informe de la Guàrdia Civil i ha defensat que el dispositiu que es va posar en marxa per part dels Mossos va ser correcte.

Related Posts

 • 93
  Des dels sectors unionistes s'està fent una pressió mediàtica perquè el Departament d'Interior aparti al major Trapero del capdavant del Cos de Mossos d'Esquadra. Una pressió política que no té res a veure amb les decisions judicials. S'al·lega a altres casos similars d'agents del CME implicats en fets pendents de judici.…
  Tags: del, no, trapero, dels, al, mossos, d'esquadra, lluís, josep, nacional
 • 81
  Josep Lluís Trapero ha ordenat als Mossos d'Esquadra que investiguin els preparatius del referèndum convocat per al proper 1 d'octubre. Concretament, el Major ha encarregat al cos policial que dirigeix les diligències que calguin per executar la instrucció 2/2017 de la Fiscalia Superior de Catalunya. Trapero ha tramès l'ordre mitjançant…
  Tags: del, ha, al, trapero, mossos, davant, tant, major, josep, lluís
 • 81
  La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha sol·licitat la presó incondicional per al major dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero. Trapero, acusat de sedició, ha declarat per dues hores al davant de la jutgessa Carmen Lamela que resoldrà la qüestió a partir de les 18.00 hores. El major Trapero ha declarat a l'Audiència Nacional en qualitat d'investigat com a autor d'un delicte de sedició amb motiu dels…
  Tags: trapero, al, major, ha, dels, declarat, sedició, del, nacional, delicte
 • 80
  El major Trapero ha ordenat que, abans de les 6 de diumenge es requisin les urnes i es tanquin tots els coŀlegis electorals. Si s'hi està fent alguna activitat relacionada amb el referèndum, els agents hauran d'identificar els responsables i d'intervenir el material electoral. Durant el dia, els Mossos hauran de quedar-se…
  Tags: l, agents, dels, trapero, mossos, ha, segons, davant, d, al
 • 80
  Que a "Madrit, no s'enteren" ha quedat palès no només en el discurs hostil del rei, la denúncia conta Trapero i l’'anunci de querella de la vicepresidenta Soraya contra Hristo Stoichkov per delicte contra l'honor per qualificar-la de "franquista", a ella i tota la seva família. I sobretot ha quedat…
  Tags: no, del, ha, trapero, al, delicte, lluís, josep, featured

Deixa un comentari