Guàrdia Civil GAR Grup d’Acció Ràpida

La Guàrdia Civil desplaça 150 agents del GAR a l’aeroport d’El Prat

La Guàrdia Civil ha començat a desplegar les seves unitats especials en les infraestructures estratègiques de Catalunya. En particular, segons ha informat l’agència Europa Press, uns 150 agents del Grup d’Acció Ràpida (GAR) de la Guàrdia Civil ja serien a El Prat per tenir sota control l’aeroport en el cas en què “grups afins a l’independentisme compleixin la seva amenaça de prendre el control d’infraestructures com ara aeroports, ports i fronteres”.

El GAR és la unitat especial de la Guàrdia Civil encarregada de la lluita contra elements terroristes i també de l’execució d’operacions que comportin gran risc i requereixin una resposta ràpida. Entre altres coses, el GAR va participar en la lluita contra el terrorisme d’ETA en suport de les Unitats Territorials del País Basc i Navarra, i també en operacions a Bòsnia i Hercegovina, Kosovo, Afganistan, Líban i altres llocs de guerra.

Related Posts

 • 53
  La revista Interviu ha tret un reportatge sobre El pla d’assalt al Parlament si, després de proclamada la independència, el govern de la Generalitat s’hagués atrinxerat a la seu del Parlament català juntament amb els diputats secessionistes, mentre al Parc de la Ciutadella una multitud els donava suport. La idea,…
  Tags: del, d, l, segons, barcelona, acció, especial, gar, suport, ha
 • 52
  Provocar cues és l’arma que tenen els treballadors de seguretat de l’aeroport del Prat per pressionar la seva empresa, Eulen, i en conseqüència Aena. Aena, després d’amenaçar Eulen amb sancions, finalment s’ha decidit a fer alguna cosa: ha convocat els representants dels treballadors i d’Eulen a una reunió avui divendres…
  Tags: ha, del, d, l, prat, aeroport, catalunya, guàrdia, civil, barcelona
 • 51
  Gràcies a la presència de la Guàrdia Civil, que ha garantit el compliment dels serveis mínims fixats en el 90%, el primer dia de vaga indefinida a l'aeroport d'El Prat no ha fet registrar gaires esperes. Segons informa Europapress, les esperes més llargues han estat d'una quarantena de minuts i s'han…
  Tags: ha, guàrdia, civil, agents, prat, seva, del, aeroport
 • 46
  L'aeroport d'El Prat ha estrenat un servei de personal shopper gratuït per als seus passatgers. El servei s'oferirà assessorament en diversos idiomes als viatgers que transitin per la zona comercial de les terminals T1 i T2, i es podrà reservar per correu electrònic, per telèfon, als punts informatius allà ubicats, i…
  Tags: ha, prat, seves, aeroports, del, barcelona, aeroport, featured
 • 43
  Arran d’una denúncia de la Generalitat, el jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona ha obert diligències per investigar “la brutalitat policial” en ocasió del referèndum del passat 1 d’octubre. Si bé la Fiscalia va considerar que aquell dia l’actuació policial no havia afectat la "normal convivència", segons el jutge hi…
  Tags: ha, l, d, del, barcelona, seva, cas, segons, elements, llocs

Deixa un comentari