CTTI Guàrdia Civil 29 aplicacions Govern Generalitat Referèndum

La Guàrdia Civil forneix unes gravacions per provar que el resultat del referèndum ja estava decidit

Segons ha publicat Europa Press, la Guàrdia Civil hauria lliurat unes gravacions a l’Audiència Nacional per demostrar que els resultats de l’1 d’octubre ja s’havien decidit en els dies previs a la celebració del referèndum.

“Si són dos milions, s’ha de dir que són tres”, sembla que hagin dit Francesc Sutrias (director del Patrimoni al Departament de la vicepresidència d’Economia i Hisenda) Joan Manuel Tresserras (exconseller de Cultura en el govern de Montilla) en una conversa gravada el 27 de setembre.

Durant la conversa gravada, Sutrias i Tresserras parlarien de com s’haurien hagut d’interpretar i de presentar els resultats. “Volíem fer això i no ens han deixat, i a partir d’aquí veure quina interpretació es pot fer”, hauria dit Tresserras que també hauria afegit que “si es pot dir que han participat 3 milions de persones seria imparable”. El mateix Tresserras hauria aconsellat que “si van (a votar) 2 milions s’ha de dir que haurien estat 3 però ens ho han impedit, ens han boicotejat”. I, en efecte, després del referèndum, la Generalitat va anunciar que havien votat unes 2.300.000 persones i que no s’havien pogut obrir 400 escoles on haurien hagut de votar 770.000 persones. El resultat final, per tant, s’aproparia al que van preveure Sutrias i Tresserras.

La Guàrdia Civil també posa en dubte el resultat del referèndum pel fet que la Generalitat no hauria disposat de cap mitjà per dur a terme el recompte. “No ha existit cap tipus de recompte ni de verificació que legitimi els resultats del mal anomenat referèndum”, haurien declarat a Europa Press unes fonts properes al cos nacional. De fet, el 30 de setembre, la GC ja havia neutralitzat la que havia de ser la sala de recomptes al Centre de Telecomunicacions i Tecnologia de la Informació (CTTI) i el Centre de Seguretat de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CESICAT).

Related Posts

 • 48
  La Guàrdia Civil ha entrat al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat, a l'Hospitalet de Llobregat, per ordre del TSJC que ha ordenat el bloqueig de 29 aplicacions del Govern que podrien utilitzar-se per al recompte dels vots del referèndum o per exercir el…
  Tags: del, ha, referèndum, no, govern, al, generalitat, recompte, catalunya, telecomunicacions
 • 44
  El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que, a dos quarts de vuit, el nombre de ferits per les càrregues policials dels antiavalots de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil ja era de 761 persones. Durant la tarda, per tant, el nombre de ferits s’ha incrementat d'unes…
  Tags: ha, ja, persones, dos, govern, del, centre, nacional, guàrdia, civil
 • 43
  Arran d’una denúncia de la Generalitat, el jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona ha obert diligències per investigar “la brutalitat policial” en ocasió del referèndum del passat 1 d’octubre. Si bé la Fiscalia va considerar que aquell dia l’actuació policial no havia afectat la "normal convivència", segons el jutge hi…
  Tags: ha, l, no, del, han, ni, pot, efecte, cap, havia
 • 41
  Rebem i publiquem la carta que un agent del cos dels Mossos d'Esquadra ha volgut adreçar als seus companys de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional. Aquest missatge va dirigit a tots els Policies Nacionals i Guàrdies Civils que han estat enviats a Catalunya pel Ministeri de l'Interior…
  Tags: ha, catalunya, del, seguretat, no, persones, al, civil, nacional, guàrdia
 • 40
  La Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) ha emès un comunicat per respondre a l'atac dels cinc principals sindicats de la Policia Nacional que han qualificat d'escandalós el comportament dels Mossos d'Esquadra. En particular, els sindicats espanyols han presumit del fet que "la legalitat constitucional s'ha…
  Tags: ha, han, catalunya, nacional, no, del, cos, haurien, al, fet

Deixa un comentari