Tribunal de la Inquisición Marcela Topor Carles Puigdemont

La inquisició espanyola acusa Puigdemont i la seva dona de satanisme

Sembla broma, oi? Doncs no ho és. Tot just ahir dèiem que Espanya no ha canviat i ens referíem al temps de la dictadura. Però, segons, sembla, la situació és més greu del que sembla, la santíssima inquisició no ha desaparegut i la premsa madrilenya ressuscita discursos més propis de l’edat mitjana.

Poseu-vos còmodes i prepareu-vos psicològicament…

Segons el diari Alerta Digital, “el dia de la presa de possessió de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, la seva dona […] va invocar als esperits (demoníacs), perquè l’il·luminessin en la seva nova tasca. Per tant, se sap que l’actual president de Catalunya practica la bruixeria, que és una variant del satanisme, i també que és maçó”.

Alerta Digital argumenta les seves afirmacions explicant que “a Puigdemont, quan era estudiant, li agradava vestir-se de nigromant i llegir llibres de màgia negra” i aquesta passió seria una de les coses que més comparteix amb la seva dona. Marcela Topor, de fet, segons el relat fantasiós d’aquest diari digital, practicaria “els ritus ancestrals romanesos (bruixeria i satanisme) basats en els seus costums mític-màgic-religiosos”.

Ara bé, no queda que agrair Alerta Digital pel somriure (per no dir riallada) que ens ha despertat amb la seva peça a mig camí entre una noveŀla negra i un episodi de Harry Potter.

Related Posts

 • 49
  Carles Puigdemont ha declarat al diari belga Le Soir que sempre està obert a una "altra relació amb Espanya" i que encara seria possible trobar una alternativa a la independència. Puigdemont ha explicat que, tot i ser independentista des de sempre, ha treballat per 30 anys a fi de trobar…
  Tags: ha, puigdemont, espanya, del, catalunya, no, carles, al
 • 42
  Mentre el president Puigdemont reclama una mediació internacional per resoldre el conflicte amb Espanya, no sense renunciar a declarar la independència els propers dies, un comunicat de la Comissió Europea ha insistit, en la línia habitual, que aquest conflicte és una qüestió interna espanyola. El comunicat diu així: Segons la…
  Tags: no, espanyola, del, espanya, president, ha, al, més, sembla, ahir
 • 40
  Quan Àrtur Mas va elegir Carles Puigdemont com a candidat a la presidència de la Generalitat em va venir al cap una escena d’una pel·líula espanyola. Podria ser Recluta con niño (1956) o Cateto a babor (1970), o alguna per l’estil; no penso anar-la a buscar, no em demaneu tant!…
  Tags: no, més, carles, puigdemont, generalitat, catalunya
 • 38
  El president destituït del Govern català, Carles Puigdemont, ha recordat que la República no es construeix en dos dies. "Tornem a resistir, tornem a lluitar i tornarem a guanyar", ha dit a través del seu compte d'Instagram, tot i destacar que la independència no s'assolirà d'un dia per l'altre. https://instagram.com/p/BbylYA9BvjU/ Puigdemont ja…
  Tags: puigdemont, no, carles, del, segons, ha, president, fet, generalitat, seva
 • 38
  A través d'una carta adreçada als catalans, Carles Puigdemont ha anunciat que, a partir d'avui, l'executiu actuarà des de Brussel·les a través d'una "estructura estable que posem en marxa per coordinar les accions del Govern". Puigdemont ha recordat el fet que una part del Govern legítim de Catalunya es troba a la presó…
  Tags: ha, del, puigdemont, seva, catalunya, pel, carles, espanyola, als, fet

One comment

Deixa un comentari