F-18

Un pilot de 26 anys ha mort per l’estavellament de l’F-18 que pilotava

Aquest matí, un jove militar ha mort per l’estavellament de l’F-18 que pilotava.

Potser per a alguns només es tractava d’un militar que pilotava un F-18, un tinent de l’Exèrcit de l’Aire espanyol, però també era un noi de 26 anys. Es deia Fernando Pérez Serrano.

El seu avió s’ha estavellat aquest matí en el recinte de la base de Torrejón de Ardoz (Madrid). Sembla que l’aparell hagi fet un soroll estrany en enlairar-se. El pilot hauria intentat aterrar però s’ha estavellat al sòl sense tenir temps per llançar-se amb el seient ejectable.

Fernando Pérez Serrano havia nascut a Múrcia i havia ingressat a l’Acadèmia General de l’Aire l’any 2009, quan només tenia 18 anys. Sumava més de 700 hores de vol i des del 2014 estava destinata la base aèria de Torrejón d’Ardoz.

Dos accidents en una setmana

Fa cinc dies, un altre avió militar -un Eurofighter- va estavellar-se mentre tornava a la base de Los Llanos (Albacete) després de la desfilada militar a Madrid pel Dia de la Hispanitat.

El pilot era el capità Borja Aybar García, tenia 34 anys i hauria pogut salvar-se, però no va abandonar l’avió per evitar que s’estavellés contra una zona habitada matant més persones.

Related Posts

  • 36
    Esquerra Republicana de Catalunya ha suspès la militància de Domingo Mir, coordinador de la secció local de l'Hospitalet de Llobregat, per haver ironitzat sobre la mort del pilot de l'Eurofighter a través del seu compte de Twitter. "Per a quan els controls d'alcoholèmia en l'aire?", va ironitzar Mir arran de…
    Tags: ha, del, pilot, featured, garcía, aybar, dia, hispanitat, borja

Deixa un comentari