Aeroport Barcelona El Prat

Personal shopper gratuït a l’aeroport de Barcelona

L’aeroport d’El Prat ha estrenat un servei de personal shopper gratuït per als seus passatgers. El servei s’oferirà assessorament en diversos idiomes als viatgers que transitin per la zona comercial de les terminals T1 i T2, i es podrà reservar per correu electrònic, per telèfon, als punts informatius allà ubicats, i també mitjançant la pàgina web o l’aplicació de l’Aena.

Els assessors proveiran els passatgers de tota la informació necessària sobre els comerços presents a l’aeroport perquè puguin realitzar les seves compres ràpidament i còmodament.

D’aquesta manera, Aena promourà les marques, les novetats, etc. de l’oferta comercial de l’aeroport d’El Prat.

El desenvolupament del servei ha estat encarregat a l’agència de màrqueting Young Promotion, també responsable de projectes semblants als aeroports de Frankfurt i Viena.

Related Posts

 • 58
  El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, ha declarat que el Govern dóna per acabada la mediació entre la direcció d'Eulen i el comitè de vaga per resoldre el conflicte laboral a l'Aeroport del Prat. En particular, la proposta de resolució preveu la incorporació…
  Tags: del, als, aena, servei, prat, l'aeroport, ha, aeroport, barcelona
 • 51
  Els 360 vigilants de seguretat de l’ aeroport del Prat, pertanyents a l’empresa Eulen, han decidit descartar la vaga parcial ja convocada i fer vaga indefinida de 24 hores. La negociació està encallada, ja que els treballadors, a part les seves reinvidicacions econòmiques i les queixes sobre les seves condicions…
  Tags: prat, del, aeroport, seves, aena, aeroports, sobre, barcelona
 • 47
  Provocar cues és l’arma que tenen els treballadors de seguretat de l’aeroport del Prat per pressionar la seva empresa, Eulen, i en conseqüència Aena. Aena, després d’amenaçar Eulen amb sancions, finalment s’ha decidit a fer alguna cosa: ha convocat els representants dels treballadors i d’Eulen a una reunió avui divendres…
  Tags: ha, del, aena, prat, aeroport, barcelona
 • 46
  La notícia seria que no hi hagués retards en el control de passatgers a l’aeroport del Prat, però un cop més, un estiu més, torna a haver-hi cues de dues hores, «segons fonts dels treballadors, per escassetat de personal i la falta de formació d’alguns dels empleats». No ho adverteix…
  Tags: del, aeroport, prat, aena, passatgers, ha, personal, web, barcelona
 • 46
  La Guàrdia Civil ha començat a desplegar les seves unitats especials en les infraestructures estratègiques de Catalunya. En particular, segons ha informat l’agència Europa Press, uns 150 agents del Grup d'Acció Ràpida (GAR) de la Guàrdia Civil ja serien a El Prat per tenir sota control l’aeroport en el cas en…
  Tags: del, prat, ha, aeroport, seves, aeroports, barcelona, featured

Deixa un comentari