El president de la Generalitat Carles Puigdemont

Puigdemont exigeix diàleg o el Parlament votarà la independència

A les 10.00 hores s’ha expirat el termini per contestar el requeriment fet per Mariano Rajoy com a pas previ per a l’aplicació de l’art. 155 CE. Com a resposta, el president Carles Puigdemont ha transmès una carta en què reitera l’oferta de diàleg ja avançada amb la carta de dilluns passat. En el cas que el govern espanyol persisteixi en impedir el diàleg i continuï amb la repressió, Puigdemont afirma que el Parlament podrà votar la declaració formal d’independència que no es va votar el 10 d’octubre.

Carta Puigdemont a Rajoy

 

Related Posts

 • 88
  En ocasió d'una entrevista a la CNN, el president Carles Puigdemont ha demanat una reunió entre el Govern català i l'executiu espanyol per abordar el conflicte polític existent a Catalunya. Segons Puigdemont, a aquesta primera reunió podrien participar "dos representants del Govern català i dos representants del Govern espanyol" i podria…
  Tags: ha, govern, no, rajoy, espanyol, puigdemont, mariano, president, carles, referèndum
 • 88
  El Govern espanyol ha respost a la carta del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anunciant que continuarà amb els tràmits previstos per l'article 155 a fi de "restaurar la legalitat en l'autogovern de Catalunya". Per això, dissabte vinent tindrà lloc una reunió extraordinària del Consell de ministres que aprovarà…
  Tags: govern, espanyol, ha, l'art, l'aplicació, carta, president, rajoy, carles, puigdemont
 • 87
  Carles Puigdemont ha respost al requeriment de Mariano Rajoy amb una carta en què demana diàleg a fi de trobar una solució al conflicte entre Espanya i Catalunya. Per començar, Puigdemont ha recordat que, el passat 1 d'octubre, més de dos milions de catalans van encomanar al Parlament el mandat democràtic de…
  Tags: ha, què, carta, puigdemont, rajoy, requeriment, president, no, repressió, govern
 • 80
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no convocarà eleccions autonòmiques perquè -ha dit- el govern espanyol no ha garantit que no tirarà endavant l'aplicació de l'art. 155. Puigdemont ha admès d'haver considerat la possibilitat de dissoldre el Parlament abans de la intervenció a l'empara de l'art. 155 a canvi…
  Tags: ha, no, l'art, parlament, puigdemont, l'aplicació, president, d'independència, declaració, carles
 • 74
  S'informa que el Gobierno del Reino per compte dels drets individuals dels parlamentaris marginals del que queda del Partit Popular amb representació a Catalunya demanarà al Tribunal Constitucional la suspensió de la variació de l'ordre del dia. Davant la manca d'arguments, s'ha arribat a la veritable essència dels parlamentaris unionistes:…
  Tags: fet, rajoy, referèndum, mariano, featured

Deixa un comentari