Jordi Sànchez Rafael Ribó

El Síndic de Greuges visita Jordi Sànchez, seu ex-adjunt general, a la presó de Soto del Real

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, s’ha desplaçat a Madrid per visitar Jordi Sànchez a la presó de Soto del Real.

Es recorda que el Síndic també és el responsable del Mecanisme Català de Prevenció de la Tortura (MCPT) que supervisa el tracte dels presos a fi d’evitar vulneracions de drets. Però la visita també es deu al fet que Sànchez va ser adjunt general al Síndic fins al seu nomenament com a president de l’ANC on va assolir el càrrec encara que les bases s’haguessin expressat a favor de l’escriptora americana Liz Castro. De fet, els estatuts de l’Assemblea estableixen que és el secretariat qui elegeix els seus càrrecs, prescindint de la voluntat de les bases.

Related Posts

  • 57
    El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha comparegut en una roda de premsa per comunicar que l'actuació duta a terme per la Fiscalia de l'Estat, la Guàrdia Civil i algunes Policies locals podria conculcar drets fonamentals i llibertats individuals. Concretament, la susdita actuació -així com la causa general contra…
    Tags: síndic, drets, greuges, catalunya, vulneracions, general, rafael, ribó, featured
  • 39
    El ministre de Justícia espanyol, Rafael Catalá, ha avisat els alcaldes catalans que coŀlaborar amb la celebració del referèndum constitueix la comissió d'un delicte pel qual cadascú haurà d'assumir les seves responsabilitats. En ocasió de la seva participació en la 23a Unió Intermunicipal Popular a Saragossa, Catalá ha declarat a la…
    Tags: del, rafael, català, featured

One comment

Deixa un comentari