La comunitat educativa surt al carrer per protestar contra el 155

Ciutadans d’arreu de Catalunya s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament dels seus municipis amb pancartes on posa: “No ens toqueu l’educació”.

La protesta s’ha generat arran de les intencions del Govern central de controlar les competències d’educació en cas d’aplicar l’article 155.

Les manifestacions han estat convocades a partir de les 18 h per les comunitats educatives de cada municipi.

Les manifestacions no acaben

A les 19 h, s’ha convocat pel CDR una manifestació a Barcelona que ha sortit  de la plaça d’Elx i s’ha dirigit cap a la Plaça Sant Jaume, on estava previst arribar cap a les 19.30 h.

Aquest cop el que es demana és fer efectiva la declaració d’independència i no celebrar eleccions i que no s’apliqui el 155.

Related Posts

 • 42
  La Junta Electoral ha prohibit que els membres de les meses de les eleccions del 21-D puguin portar un llaç groc en contra dels presos polítics. La proposta l'ha feta el PSC que ha reivindicat que el llaç marca un posicionament polític. De la mateixa manera, l'Ajuntament de Barcelona ha hagut…
  Tags: ha, barcelona, dels, contra, del, han, no, cop, govern, aquest
 • 41
  Avui, 28 d'agost, molts ja han acabat les vacances i tornen a la feina. Entre ells, els funcionaris de l'administració de l'Estat espanyol. 9:30 hores. Primeres converses de xat per whatsapp. Després de parlar de les vacances familiars, el tema següent és el de divulgar missatges sobre "la afrenta al…
  Tags: dels, ha, al, han, no, del, cap, aquest, barcelona, manifestació
 • 41
  Informa el diari Abc de la creació de l’associació Barcelona via fora, constituïda per uns 40 empresaris i ciutadans de la província de Barcelona, amb la finalitat de sostreure-la de la comunitat autònoma de Catalunya i constituir-la en comunitat autònoma uniprovincial: Barcelona, provincia independiente de Cataluña. Això és possible. L’article…
  Tags: barcelona, l, d, no, comunitat, featured, catalunya
 • 40
  Avui el PP, Ciutadans i el PSC passaran un dia sense nervis perquè, sense haver hagut de recórrer a la Junta Electoral, podran gaudir de 24 hores sense quedar-se enlluernats pel color groc que circula impunement pels carrers. Després d’haver demanat i obtingut la prohibició dels llacets grocs a les…
  Tags: del, d, l, ha, barcelona, dels, govern, manifestació, catalunya, pel
 • 40
  El vot independentista ha assolit el 47,49% mentre que el vot no independentista ha arribat al 50,93%. Si parlem de vots, els independentistes han sigut 2.063.0000 mentre que els no independentistes 2.212.000. La llei electoral dóna més escons als independentistes, però no hi ha suport popular. Ciutadans ha guanyat les eleccions amb 1.100.000…
  Tags: ha, no, han, featured, d

Deixa un comentari