República catalana Plaça Sant Jaume Independència

Barcelona celebra la festa de proclamació de la República

Unes 6000 persones s’ha reunit a la plaça Sant Jaume per celebrar la declaració de la república catalana. La plaça i els carrers al seu voltant s’han omplert de milers de persones convocades per l’ANC i Òmnium Cultural.

La “Festa de proclamació de la República” ha començat a les sis de la tarda. S’hi exhibiran grups com Bonobos, Sense Sal, Gossos, etc.

Related Posts

 • 53
  El president del Govern, Carles Puigdemont, ha rebut a Palau els més de 700 alcaldes citats per la Fiscalia per haver firmat un decret de suport polític al referèndum de l'1 d'octubre. L'acte ha estat convocat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM)…
  Tags: ha, al, l, puigdemont, barcelona, han, independència, catalana, carles, jaume
 • 52
  Carles Puigdemont no hauria seguit amb la independència per no provocar una massacre; si ho hagués fet, les forces de seguretat espanyoles haurien intervingut per detenir-lo, la gent hauria intentat impedir-ho i l'enfrontament violent hauria sigut inevitable. Segons ha explicat a 8TV l'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, l'expresident i els…
  Tags: puigdemont, ha, hi, carles, independència, jaume, featured
 • 51
  Després d'haver negat d'haver consensuat prèviament amb Junts pel Sí la suspensió de la declaració d'independència, la CUP ha demanat per carta a Carles Puigdemont que proclami immediatament la república catalana perquè "només a través de la proclamació de la república serem capaces de respectar el que la majoria va expressar…
  Tags: república, al, han, ha, puigdemont, catalana, featured, carles
 • 49
  Carles Puigdemont ha proposat suspendre la declaració d'independència a canvi d'un diàleg amb l'Estat espanyol. "La pau i el diàleg sempre han estat la prioritat de la majoria de la població de Catalunya i també del Govern -ha recordat des de Brussel·les- i no es pot construir la república de tots des de…
  Tags: ha, puigdemont, featured, república, catalana, carles
 • 49
  Mariano Rajoy ha comparegut a les 20.30 hores per anunciar les mesures decidides pel govern espanyol a l'empara de l'art. 155 CE i que consisteixen en el cessament del president de la Generalitat, del vicepresident i de tots els consellers i els alts càrrecs del govern per un total  de…
  Tags: ha, al, república, catalana, featured, carles, puigdemont

Deixa un comentari