Discurs del líder davant el Senat galàctic

La compareixença d’avui del president Rajoy davant el Senat ha recordat l’episodi de Star Wars. El president s’ha adreçat amenaçant de les catàstrofes per a l’imperi per culpa dels rebels catalans contraris als seus interessos.

Rajoy ha donat les raons segons estudis sociològics a corre-cuita dient que el referèndum de l’1-O no és seriós. Així arriba a la conclusió que l’únic responsable de l’aplicació de les mesures de l’article 155 és el propi rebel Puigdemont. Rebel·lar-se contra la llei és injust, afirma Rajoy.

Per Rajoy llei i justícia vol dir el mateix. “Los hechos no pueden caer en la impiedad” i per això les facultats del president de la Generalitat passen al president del govern del Reino qui concentrarà tot el poder, com a Star Wars.

Irònicament s’acomplirà la profecia de “El Mundo Today”. Rajoy, en nom del diàleg, ha demanat al Senat galàctic fer servir l’esmena al seu dia rebutjada i anomenada 155.3. El Senat, format per una majoria absoluta, ha embogit en aplaudiments i crits a la unitat imperial i ha donat llum verda a la despossessió de les competències de la Generalitat i del seu Parlament.

Les tropes imperials estan a la guaita esperant les ordres per executar.

Related Posts

 • 56
  Guanyi qui guanyi les eleccions del 21-D, l'aplicació de les mesures del 155 no quedarà suspesa de manera automàtica. Ningú s'atreveix a explicar-ho, però serà així. El Parlament que surti podrà decretar lleis que, si no s'ajusten a la constitucionalitat, seguiran les passes del TC i la subseqüent suspensió. El…
  Tags: del, no, ha, al, featured, art
 • 52
  Carles Puigdemont ha respost al requeriment de Mariano Rajoy amb una carta en què demana diàleg a fi de trobar una solució al conflicte entre Espanya i Catalunya. Per començar, Puigdemont ha recordat que, el passat 1 d'octubre, més de dos milions de catalans van encomanar al Parlament el mandat democràtic de…
  Tags: al, ha, rajoy, generalitat, president, no, del, featured, art
 • 52
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no convocarà eleccions autonòmiques perquè -ha dit- el govern espanyol no ha garantit que no tirarà endavant l'aplicació de l'art. 155. Puigdemont ha admès d'haver considerat la possibilitat de dissoldre el Parlament abans de la intervenció a l'empara de l'art. 155 a canvi…
  Tags: ha, no, president, al, del, generalitat, art, rajoy, featured
 • 51
  No tot és incomprensió a Espanya. La publicació digitalsevilla.com, en un article summament pedagògic titulat "Rajoy, contigo empezó todo; Adeu Catalunya", fa una reflexió en veu alta del que ha passat en els darrers anys i analitza el greuge comparatiu territorial ibèric creat pel Tribunal Constitucional amb la sentència de 2010;…
  Tags: del, ha, no, rajoy, al, davant, featured
 • 49
  En ocasió d'una entrevista a la CNN, el president Carles Puigdemont ha demanat una reunió entre el Govern català i l'executiu espanyol per abordar el conflicte polític existent a Catalunya. Segons Puigdemont, a aquesta primera reunió podrien participar "dos representants del Govern català i dos representants del Govern espanyol" i podria…
  Tags: ha, no, rajoy, del, president, featured, art

Deixa un comentari