Ferran López

Ferran López substituirà Trapero al capdavant del cos dels Mossos d’Esquadra

El comissari superior Ferran López substituirà Josep Lluís Trapero al capdavant del cos dels Mossos d’Esquadra.

Ferran López és un dels dos comissaris superiors del CME i fins ara ha estat encarregat de coordinar les comissaries del cos. López, de fet, és el comissari superior de Coordinació Territorial mentre que l’altre comissari superior, Joan Carles Molinero, és encarregat de la Coordinació Central.

Ferran López és diplomat en Ciències de l’Educació i postgraduat en Direcció i Gestió de la Seguretat Pública. Va accedir al CME l’any 1990 i va ser nomenat comissari superior el maig d’aquest any.

Amb el nomenament de Ferran López, el govern espanyol ha volgut respectar l’escalafó i la jerarquia del cos policial autonòmic que preveuen el nomenament d’aquest comissari en cas d’absència o cessament del major.

Related Posts

 • 69
  Segons ha publicat el diari El Independiente, el ministeri d'Interior no suspendrà Josep Lluís Trapero de les seves funcions tot i haver-lo destituït del càrrec de major dels Mossos d'Esquadra amb motiu de la investigació per un presumpte delicte de sedició. Trapero només podrà continuar treballant en tasques "estrictament burocràtiques" i…
  Tags: trapero, ferran, lópez, encarregat, cme, lluís, josep, del, ha, major
 • 64
  Josep Lluís Trapero no s'ha presentat a la reunió convocada pel coronel Diego Pérez de los Cobos com a director de Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d’Estat de Seguretat per coordinar les actuacions dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional en vista del…
  Tags: coordinació, trapero, coordinar, del, lópez, seguretat, dels, d'esquadra, mossos, lluís
 • 63
  Josep Lluís Trapero ha ordenat als Mossos d'Esquadra que investiguin els preparatius del referèndum convocat per al proper 1 d'octubre. Concretament, el Major ha encarregat al cos policial que dirigeix les diligències que calguin per executar la instrucció 2/2017 de la Fiscalia Superior de Catalunya. Trapero ha tramès l'ordre mitjançant…
  Tags: del, ha, al, trapero, cos, policial, mossos, major, encarregat, josep
 • 62
  El major Trapero ha ordenat que, abans de les 6 de diumenge es requisin les urnes i es tanquin tots els coŀlegis electorals. Si s'hi està fent alguna activitat relacionada amb el referèndum, els agents hauran d'identificar els responsables i d'intervenir el material electoral. Durant el dia, els Mossos hauran de quedar-se…
  Tags: l, dels, trapero, mossos, ha, accedir, al, del, major, d'esquadra
 • 62
  Aquest matí, el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha comparegut al davant de l’Audiència Nacional com a investigat per un delicte de sedició. Trapero ha declarat sobre els fets ocorreguts el 20 i 21 de setembre en ocasió de l’escorcoll al Departament d’Economia quan els Mossos d’Esquadra -segons el…
  Tags: trapero, ha, mossos, l, dels, al, major, dos, seguretat, ara

Deixa un comentari