Caixa Bank

Des d’Espanya es conviden les empreses perquè traslladin la seu social fora de Catalunya

Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), diversos empresaris catalans haurien rebut unes invitacions a traslladar la seva seu social fora de Catalunya amb motiu de la situació política que s’hi està vivint.

Les cartes d’invitació procedirien d’uns centres de negocis i polígons ubicats arreu d’Espanya. Algunes oferirien a les empreses catalanes una alternativa per evitar la “inseguretat jurídica” d’aquests “moments convulsos” mentre que d’altres es limitarien a exposar les possibilitats de negoci que podria comportar un trasllat de la seu social.

Related Posts

 • 76
  El vot independentista ha assolit el 47,49% mentre que el vot no independentista ha arribat al 50,93%. Si parlem de vots, els independentistes han sigut 2.063.0000 mentre que els no independentistes 2.212.000. La llei electoral dóna més escons als independentistes, però no hi ha suport popular. Ciutadans ha guanyat les eleccions amb 1.100.000…
  Tags: featured, d
 • 71
  Aquella nit del 25 de setembre de 1962, els elements es van conjurar per causar la mort d'entre 600 i 1.000 persones. Morts i desapareguts. Les víctimes eren immigrants que havien fugit de la fam, del caciquisme de l'Espanya de les oligarquies. Havien arribat des de Múrcia, Andalusia i Extremadura…
  Tags: l, s, seva, featured
 • 64
  A les 13.48 hores de la jornada del referèndum, 18 vehicles de forces del Cuerpo Nacional de Policia han fet acte de presència a Sarrià, on ja havien arrasat un parell d'escoles al barri. Les imatges de brutalitat policial que ens havien arribat a tots via whatsapp han desfermat en…
  Tags: featured
 • 62
  Arriba un nou cas de d'amor en comú, les parelles contractades per l'Ajuntament de Barcelona. Després de les relacions ja conegudes entre la mateixa Ada Colau i Adrià Alemany (responsable executiu de Barcelona en Comú), o de Gerardo Pisarello i Vanesa Valiño (assessora d'habitatge de l'Ajuntament), la nova parella de…
  Tags: featured
 • 61
  No m'agrada parlar de política i no ho faré, però com qualsevol altre ciutadà, i en el meu cas sent estudiant de comunicació, hi ha diverses coses que m'agradaria comentar. Benvingut és tot aquell que vulgui llegir unes línies d'un jove de 25 anys, de pare català i mare andalusa,…
  Tags: featured

Deixa un comentari