Sants Atocha

Anna Simó i Joan Josep Nuet rebuts a Madrid al crit de feixistes i golpistes

Aquest dimecres, unes 200 persones s’han concentrat a l’estació de Sants per expressar el seu suport a  Anna Simó i Joan Josep Nuet a punt de marxar cap a Madrid per declarar davant el Tribunal Suprem.

Anna Simo Josep Joan NuetL’ANC havia convocat una concentració a quarts de cinc, però després l’havia desconvocada “a petició dels membres de la Mesa”. Molta gent, però, ja es trobava al davant de l’estació.

Mentre els independentistes aclamaven els exdiputats, també ha arribat un grup de persones amb banderes espanyoles que han increpat la comitiva cridant “Viva España”‘ i “Puigdemont a presó”. Els Mossos d’Esquadra han hagut de realitzar un cordó per separar els dos grups de manifestants i han impedit que hi hagués accidents.

Un cop a Madrid, Anna Simó i Joan Josep Nuet han hagut d’enfrontar-se als mateixos eslògans per part de manifestants que els han increpat a crits. “Feixista” i “golpista”, han estat les acusacions.

Related Posts

 • 59
  El magistrat instructor Pablo Llanera ha decretat presó eludible amb fiança de 150.000 euros per Carme Forcadell. La resta dels membres de la Mesa del Parlament han sortit lliures amb fiança de 25.000 euros a dipositar en el termini d'una setmana. Joan Josep Nuet ha quedat en llibertat sense fiança.…
  Tags: ha, presó, al, ja, suprem, tribunal, mesa, membres, dels, han
 • 57
  La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha dipositat la fiança de 150.000 euros imposada pel jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Després d'haver passat una nit a Alcalá Meco, ja aquesta tarda Carme Forcadell podrà sortir de la presó. Cap dels altres cinc membres de la Mesa del Parlament (Lluís…
  Tags: ha, presó, nuet, simó, anna, joan, membres, mesa, josep, cinc
 • 43
  El Tribunal Suprem ha admès a tràmit la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat contra Carme Forcadell, Lluís Maria Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet, ara membres de la Diputació Permanent del Parlament i, per tant, aforats. Carme Forcadell  i els altres querellats…
  Tags: mesa, al, suprem, tribunal, featured, simó, joan, nuet, josep, anna
 • 40
  Segons anunciat pel seu advocat, demà Carme Forcadell anirà a declarar al davant del Tribunal Suprem. La presidenta del Parlament en funcions compareixerà al davant del jutge Pablo Llarena Conde a fi de defensar que la Mesa sempre ha actuat correctament, "en defensa de la legalitat i de la democràcia". Just ahir…
  Tags: mesa, ha, al, davant, suprem, membres, puigdemont, tribunal, featured
 • 38
  A peu de carrer, l'advocat de Lluís Corominas, Lluís Guinó i Ramona Barrufet va qualificar "d'ajustades" les fiances fixades pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena i ha anunciat que no presentarà recurs. El diputat Joan Josep Nuet, per la seva banda, va dir que aquesta interlocutòria "marca un nou…
  Tags: suprem, ha, tribunal, nuet, josep, joan, featured

Deixa un comentari