Maza - Fiscalia General

La Fiscalia demana presó per als membres del govern excepte Santi Vila

La Fiscalia ha demanat presó incondicional i sense fiança per a tots els membres del govern, tret de Santi Vila, que han comparegut avui al davant de la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela. Vila, en canvi, haurà de dipositar una fiança de 50.000 euros.

Aquest matí els membres del govern han comparegut al davant de l’Audiència Nacional amb diferents direccions lletrades. Santi Vila ha encomanat la defensa dels seus interessos a l’advocat penalista Pau Molins. Molins és l’advocat de la infanta Cristina en el Cas Noos. La infanta va resultar absolta i el cas és pendent del recurs. Un altre membre de l’equip del despatx Molins és Jorge Trias Sagnier, cofundador amb José Maria Aznar de FAES, conegut per haver denunciat la corrupció del Partit Popular.

Tenim tots els ingredients per fer una novel·la d’intriga política amb un president a l’exili que s’ho mira amb expectació i amb molta més informació del que es pot pensar. S’escriuran moltes pàgines.

Restem a l’espera de com es resoldrà la petició del Ministeri Fiscal.

Related Posts

 • 43
  Els exconsellers del govern català (tret dels que encara es troben a Bèlgica) han arribat a l'Audiència Nacional per declarar com a investigats pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics. Junqueres ha estat el primer encara que la jutgessa Carmen Lamela no hagi aclarit l'ordre de les compareixences. En admetre…
  Tags: govern, del, lamela, carmen, ha, nacional, l'audiència, membres, han, fiscalia
 • 39
  El magistrat Pablo Llanera ha estat president de l'Audiència Provincial de Barcelona. Ha viscut l'auge i caiguda del pujolisme, el maragallisme i ha estat observador silent dels esdeveniments del tsunami a l'oasi català, de la bombolla immobiliària i de la crisi del "totxo". Té coneixement dels fets polítics, de la…
  Tags: ha, del, featured, nacional, carmen, lamela, audiència
 • 38
  La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha sol·licitat la presó incondicional per al major dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero. Trapero, acusat de sedició, ha declarat per dues hores al davant de la jutgessa Carmen Lamela que resoldrà la qüestió a partir de les 18.00 hores. El major Trapero ha declarat a l'Audiència Nacional en qualitat d'investigat com a autor d'un delicte de sedició amb motiu dels…
  Tags: al, ha, del, nacional, l'audiència, davant, presó, fiscalia, carmen, lamela
 • 37
  Els consellers detinguts podrien ser alliberats abans de les eleccions del 21 de desembre després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena acumuli les causes amb aquelles que ja segueix contra Carme Forcadell i els altres membres de la Mesa del Parlament. Amb l'informe remès ahir al Suprem, la jutgessa…
  Tags: del, al, membres, lamela, ha, carmen, govern, presó, tots, audiència
 • 34
  La jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha assumit la investigació per connexió amb els casos que ja té assignats contra Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Josep Lluís Trapero, i Teresa Laplana, i ha admès a tràmit la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat contra Carles Puigdemont i els…
  Tags: ha, lamela, cas, nacional, l'audiència, carmen, del, govern, fiscalia, josé

Deixa un comentari