Whatsapp iPhone Mòbil Crash Down

Atac de nomofòbia per la caiguda de Whatsapp

Aquest matí, Whatsapp ha caigut i els europeus han experimentat per una estona el que vol dir tenir un atac de nomofòbia. Avui tot ciutadà ha viscut el terror de la desconnexió atribuint-ne les causes a tota mena de motius tret del més senzill: Whatsapp és una aplicació informàtica i pot “caure”.

El terme nomofòbia (“no-mòbil-fòbia”) prové de l’anglès no-mobile-phone phobia i pot arribar a convertir-se en un trastorn, una addicció que provoca aïllament i per la qual ja hi ha cura psicològica. Ara bé, es veu que el Whatsapp, en particular, ha adquirit una importància cabdal, ja que avui la seva caiguda ha provocat una síndrome d’abstinència en els seus usuaris. L’hashtag #whatsapp s’ha tornat Trending Topic a Barcelona i no han faltat els memes per a l’ocasió.

Related Posts

 • 41
  Avui, 28 d'agost, molts ja han acabat les vacances i tornen a la feina. Entre ells, els funcionaris de l'administració de l'Estat espanyol. 9:30 hores. Primeres converses de xat per whatsapp. Després de parlar de les vacances familiars, el tema següent és el de divulgar missatges sobre "la afrenta al…
  Tags: ha, han, no, del, avui, més, aquest, barcelona, whatsapp, ja
 • 33
  El pròxim dia 1 d'octubre, Barcelona serà la capital mundial del periodisme. Aquest honor serà compartit amb la resta de les ciutats i pobles de Catalunya. Voluntàriament, centenars de milers de reporters passejaran pels carrers de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Terrassa, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Arenys de Mar, Calella,…
  Tags: ha, del, hi, no, ja, més, barcelona, pot, aquest, han
 • 32
  A les 13.48 hores de la jornada del referèndum, 18 vehicles de forces del Cuerpo Nacional de Policia han fet acte de presència a Sarrià, on ja havien arrasat un parell d'escoles al barri. Les imatges de brutalitat policial que ens havien arribat a tots via whatsapp han desfermat en…
  Tags: ha, han, del, s'ha, featured
 • 32
  Sóc d'aquells catalans dels quals no es parla. Els que no es pronuncien i miren expectants el circ en què s'ha convertit la seva comunitat autònoma. El seu Parlament. La terra que estimen i bona part de la seva gent. Sóc d'aquells catalans que mai han sentit l'amor patri i…
  Tags: no, del, han, seva, ha, featured
 • 31
  No creieu pas que sóc una vident, no és cert. La veritat és que ja no estic amb vosaltres, en el vostre món i la meva visió dels fets és una altra. Això sí, us envejo amb totes les meves forces, ja que el moment que viviu era desitjat en…
  Tags: del, no, més, ja, seva, ara, tota, featured

Deixa un comentari