Mossos d'Esquadra

Els Mossos detenen un pakistanés per agressions sexuals al Poble Sec

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de nacionalitat pakistanesa com a presumpte autor de cinc agressions sexuals comeses l’estiu passat al barri de Poble Sec de Barcelona.

L’home sempre actuava de la mateixa manera. Seguia les víctimes totes han declarat d’haver passat pel mateix lloc abans de ser agredides fins al seu domicili, entrava al darrere d’elles abans que la porta es tanqués i les agredia amb violència, subjectant-les amb força per tocar-los les parts íntimes.

La descripció de l’home, feta per les víctimes, ha estat fonamental per a la seva captura. Els Mossos buscaven un home amb el cap rapat, d’entre 35 i 45 anys. En el moment de la detenció, encara portava la roba que unes víctimes havien descrit. Durant l’escorcoll del seu domicili, també s’ha trobat la roba que l’home portava en ocasió de les altres agressions.

El detingut no té antecedents i es troba ingressat a la presó.

Related Posts

 • 58
  Els Mossos d'Esquadra que diumenge hagin de treballar des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre no podran exercir el seu dret de vot, ja que el Departament d'Interior no concedirà les hores de permís previstes perquè els agents puguin anar a votar als seus coŀlegis.…
  Tags: del, no, fins, mossos, ha, cap, d'esquadra, featured
 • 54
  La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han detingut un jove francès d'origen marroquí al peatge de l'AP-7 de la Jonquera (Alt Empordà) disparant-li un tret a la cama per no haver fet cas a les seves indicacions mentre continuava cridant "Al·là és gran". La policia ha aturat l'home per un control…
  Tags: ha, al, han, l'home, del, mossos, s'ha, cap, troba, detingut
 • 53
  La Guàrdia Civil s'ha personat a la comissaria regional dels Mossos d'Esquadra de Ponent, a Lleida, per reclamar la gravació i transcripció de les converses dels telèfons de dos comandaments i també d'un tercer agent que va participar en la coordinació del dispositiu del dia del referèndum. També s'ha requerit la…
  Tags: del, mossos, d'esquadra, s'ha, passat, featured
 • 51
  Aquest migdia, el jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu i la fiscal encarregada del cas Ana Noé han començat l’interrogatori del primer dels terroristes detinguts per l’atemptat de dijous passat a Barcelona. Es tracta de Mohamed Houli Chemlal, ferit en l’explosió de la casa d’Alcanar on s’emmagatzemaven el centenar de…
  Tags: del, han, passat, barcelona, d'esquadra, mossos, featured
 • 51
  Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat marroquina com a presumpte autor de tres atracaments a Girona. L'home hauria dut a terme tres robatoris amb violència i intimidació, primer a Llambilles (Girona) el passat 7 d'agost i tres dies després en dues gasolineres de Girona. El 13 d'agost…
  Tags: passat, detingut, ha, del, d'esquadra, mossos, descrit, roba, pel, seva

Deixa un comentari