Juniper Books dissenya biblioteques i les omple de llibres

Thatcher Wine té un ofici envejable: és dissenyador de biblioteques. No sols del continent sinó també del contingut, és a dir: no sols fa el hardware sinó també el software, és a dir: no sols s’encarrega de les lleixes sinó també de quins llibres hi haurà.

Des de la seva empresa Juniper Books, us farà una biblioteca tant a mida de casa vostra com a mida dels vostres interessos com a lector. «Junifer Books elabora col·leccions personalitzades de llibres i crea i dissenya biblioteques personalitzades per a una gran varietat de clients.»

En un reportatge de Los Angeles Times, una dissenyadora d’interiors que ha treballat amb Wine defineix així un dels targets de l’empresa:

Totes aquestes grans cases que s’estan construint a llocs com Calabasas [una benestant localitat californiana] tenen biblioteques tradicionals. Molts d’aquests joves clients tot just estan començant i encara no han acumulat una col·lecció personal de llibres, però tenen una biblioteca per omplir i tenen diner per fer-ho bé.

Sembla fora de dubte que Wine estima els llibres, i cal reconèixer l’esforç per enaltir el llibre com a objecte en aquest temps de tablets i clouds, però és inevitable qüestionar quina mena de gent necessita que li comprin un piló de llibres. Perquè, desenganyem-nos, si no tenen temps d’anar a comprar llibres pel seu compte —en el cas hipotètic que la finalitat no sigui merament decorativa—, tampoc no en tindran per llegir-los.

Una biblioteca personal és un document biogràfic en què només el seu protagonista pot desxifrar les il·lusions, les creences, els desenganys i els compromisos que conté; si te la fan, és com a màxim el reflex d’un moment de la teva vida amb un determinat poder adquisitiu.

Això sí, les biblioteques que fa Junifer Books són precioses, les col·leccions de llibres aplegats seguint les indicacions del client queden molt bé, sobretot quan els han enriquit amb artístiques enquadernacions; són tan precioses que hom no gosaria anar a la llibreria a comprar cap més llibre i deixar-lo allà al mig per por que hi faci lleig.


.

Related Posts

 • 35
  El vot independentista ha assolit el 47,49% mentre que el vot no independentista ha arribat al 50,93%. Si parlem de vots, els independentistes han sigut 2.063.0000 mentre que els no independentistes 2.212.000. La llei electoral dóna més escons als independentistes, però no hi ha suport popular. Ciutadans ha guanyat les eleccions amb 1.100.000…
  Tags: no, han, són, featured, d
 • 32
  Guanyi qui guanyi les eleccions del 21-D, l'aplicació de les mesures del 155 no quedarà suspesa de manera automàtica. Ningú s'atreveix a explicar-ho, però serà així. El Parlament que surti podrà decretar lleis que, si no s'ajusten a la constitucionalitat, seguiran les passes del TC i la subseqüent suspensió. El…
  Tags: del, no, featured, d
 • 32
  Aquella nit del 25 de setembre de 1962, els elements es van conjurar per causar la mort d'entre 600 i 1.000 persones. Morts i desapareguts. Les víctimes eren immigrants que havien fugit de la fam, del caciquisme de l'Espanya de les oligarquies. Havien arribat des de Múrcia, Andalusia i Extremadura…
  Tags: l, no, del, s, featured

Deixa un comentari