20S 20-S Guàrdia Civil Catalonia

El Fiscal General de l’Estat compara l’independentisme al 23-F

El Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza, ha declarat a TVE que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart assistien a les reunions del govern català. És “como si en el Consejo de Ministros español pues asistieran miembros y representantes de otras asociaciones privadas”, ha dit.

Maza ha comparat l’intent de separació i les relacions existents entre els consellers i les entitats sobiranistes presidides per Sánchez i Cuixart amb la jurisprudència sobre el 23-F relativa al delicte de rebeŀlió.

Segon el fiscal, “tots els actes que s’han realitzat, des de la destrucció dels cotxes de la Guàrdia Civil, els diversos actes d’intimidació i d’escarni a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil, fins als esdeveniments de l’1-O amb una resistència de vegades activa d’una multitud de persones” són actes de violència, ni normals ni pacífics com afirma qui els va promoure.

Related Posts

 • 67
  El Fiscal General de l'Estat espanyol, José Manuel Maza, ha fet un nou anunci en roda de premsa com a primera conseqüència del que es cou al Parlament de Catalunya, en plena ebullició mentre es parla de la corrupció de l'operació Catalunya. Si ja vàrem veure com aquest home no va…
  Tags: del, ha, al, fiscal, maza, josé, delicte, policia, govern, l
 • 54
  Comença a arribar l'hora en què el poble català es manifesti amb la mateixa espontaneïtat i criteri que ho va fer el 10 de juny del 2010, de l'11 de setembre del 2012 o de la Via Catalana. En el nostre cas, aquesta espontaneïtat cal que ara esdevingui exigència: no…
  Tags: del, dels, al, sánchez, jordi, featured, nacional
 • 54
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha tornat a assegurar que l'1 d'octubre hi haurà urnes i paperetes, i es votarà. Puigdemont ho ha reiterat en ocasió d'una entrevista a la ràdio francesa France Inter en què també ha admès que la reacció de l'Estat espanyol estava prevista. El president…
  Tags: ha, maza, del, fiscal, manuel, josé, featured
 • 53
  Al migdia, l'Assemblea Nacional Catalana ha buidat la seva seu central al carrer Marina de Barcelona pels rumors sobre un possible registre de la Guàrdia Civil. Una vintena de cotxes particulars, amb l'ajuda d'uns taxistes voluntaris, s'han endut el material i la documentació que hi havia a la seu. Segons…
  Tags: ha, al, sánchez, policia, del, l, dit, sobre, guàrdia, nacional
 • 53
  El Govern de la Generalitat ha iniciat la batalla legal contra la Fiscalia general de l'Estat per haver sotmès el cos dels Mossos d'Esquadra al coordinament del Ministeri d'Interior en vista de l'1-O. El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha anunciat que l'executiu ha presentat un requeriment…
  Tags: ha, govern, al, general, del, fiscal, jordi, l, dels, maza