Eulalia Reguant CUP 21-D Llista unitària

La CUP posa pals a les rodes a la presentació d’una llista unitària

Ahir, des de Bèlgica, Carles Puigdemont va fer una crida a favor de la unió entre els partits sobiranistes en vista de les eleccions convocades per al 21 de desembre vinent.

I una llista unitària també s’ha reclamat des del Consell Nacional d’Esquerra Republicana on, però, s’ha deixat clar que la mateixa hauria d’incloure altres formacions, o sigui, la CUP i part dels podemites. En el cas que això no fos possible, ERC es presentaria per separat a les eleccions. La llista seria encapçalada per Oriol Junqueras i Marta Rovira.

La CUP, per la seva banda, no sembla intencionada a presentar-se juntament amb altres formacions, com ja va passar en ocasió de la formació de la llista unitària de Junts pel Sí. “Llista única per fer què?”, ha preguntat l’exdiputada de la CUP Eulàlia Reguant als micròfons de Catalunya Ràdio. Reguant ha explicat que, fins al diumenge que ve, la CUP no decidirà si es presentarà a les eleccions i de quina manera.

Related Posts

 • 72
  Marta Rovira ha declarat en una entrevista al diari Ara que està "preparada" per ser presidenta de la Generalitat si el seu partit guanya les eleccions i Oriol Junqueras segueix a la presó. Però no havia dit, al principi, que no reconeixia la legitimitat d'aquestes eleccions perquè Catalunya ja té…
  Tags: puigdemont, eleccions, no, erc, marta, al, ha, ja, rovira, pel
 • 69
  Esquerra Republicana ha engegat la campanya electoral a Vic, la ciutat de Marta Rovira. La cadira reservada al cap de llista, Oriol Junqueras, ha quedat buida, amb un llaç groc per la seva detenció. En canvi, sí que hi era l'exconseller de Justícia Carles Mundó, alliberat ahir després del pagament d'una fiança de…
  Tags: ha, no, d, del, rovira, marta, junqueras, oriol, featured, republicana
 • 69
  Preguntada sobre si es veu com a presidenta de la Generalitat, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha declarat que estaria "disposada i disponible pel que calgui". Ho ha dit amb referència a les declaracions d'Oriol Junqueras que ahir, en una carta adreçada a la militància republicana, va assenyalar-la com a…
  Tags: ha, marta, rovira, pel, eleccions, del, junqueras, republicana, catalunya, no
 • 67
  Tot i encapçalar la llista, Oriol Junqueras ha assenyalat Marta Rovira com a presidenta de la Generalitat si ERC guanya les eleccions del 21 de desembre. Ho ha fet a través d'una carta, adreçada a la militància i publicada a la pàgina web del partit, des de la presó d’Estremera…
  Tags: no, ha, d, al, junqueras, desembre, rovira, marta, del, eleccions
 • 66
  No hi haurà una altra llista unitària independentista de cara a les eleccions del 21 de desembre. Esquerra Republicana s'hi presentarà sola aprofitant l'avantatge electoral que les enquestes li reconeixen, i la CUP farà el mateix. Just ahir, l'Assemblea Nacional extraordinària de la formació antisistema ha decidit participar en les…
  Tags: del, ha, llista, nacional, eleccions, no, encapçalada, puigdemont, consell, carles

Deixa un comentari