Carles Puigdemont Brussel·les

Puigdemont i els altres quatre consellers es lliuren a la policia belga

Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí, Lluís Puig i Meritxell Serret s’han lliurat a la policia belga i aquesta tarda declararan davant el jutge.

Aquest matí, el president i els altres quatre consellers s’han presentat en una comissaria de la policia belga, acompanyats pels seus advocats.

Amb aquest gest, Puigdemont i la resta de consellers han demostrat la seva voluntat de “col·laborar plenament amb la justícia belga” tal com anunciat ahir a través d’una piulada i també en ocasió d’una entrevista a la televisió públic belga quan el president va expressar la voluntat de comparèixer davant dels jutges, però “de la veritable justícia i no de la justícia espanyola”.

Related Posts

 • 78
  El Tribunal Suprem ha retirat les ordres europees de detenció contra Carles Puigdemont i els altres exconsellers que, com ell, es troben a Bèlgica. El jutge Pablo Llarena, de fet, ha considerat que es tracta d'un delicte de naturalesa plurisubjetiva dotat d'unitat jurídica inseparable i, per tant, necessita una única contestació per evitar…
  Tags: puigdemont, carles, no, bèlgica, jutge, meritxell, serret, toni, comín, puig
 • 65
  Aquest matí, tot just quan falten unes hores a l'inici de la campanya electoral, Carles Puigdemont i els altres quatre consellers que es troben a Brussel·les (Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Lluís Puig) declararan al davant del jutge que decidirà sobre la seva extradició. La compareixença tindrà lloc a partir de les…
  Tags: jutge, consellers, seva, dels, puigdemont, carles, clara, comín, toni, brussel
 • 52
  La jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela ha emès l’ordre de detenció nacional i internacional contra Carles Puigdemont i els quatre consellers que encara es troben a Bèlgica. Des de Brussel·les Puigdemont va reiterat que "no ha fugit" de la justícia espanyola, sinó que només s’ha desplaçat a Bèlgica per…
  Tags: puigdemont, justícia, no, espanyola, davant, bèlgica, televisió, comparèixer, dels, president
 • 51
  El president destituït del Govern català, Carles Puigdemont, ha recordat que la República no es construeix en dos dies. "Tornem a resistir, tornem a lluitar i tornarem a guanyar", ha dit a través del seu compte d'Instagram, tot i destacar que la independència no s'assolirà d'un dia per l'altre. https://instagram.com/p/BbylYA9BvjU/ Puigdemont ja…
  Tags: puigdemont, no, carles, brussel, president, seva, bèlgica, puig, ponsatí, lluís
 • 51
  La jutgessa de l'Audiència Nacional, Carmen Lamela, ha decretat presó incondicional sense fiança per als exconsellers del govern català Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Raül Romeva, Dolors Bassa, Meritxell Borràs i Carles Mundó. Santi Vila, en canvi,  podrà evitar la detenció pagant una fiança de 50.000 euros. Segons…
  Tags: altres, carles, meritxell, bèlgica, s'han, consellers, clara, tal, d, no

Deixa un comentari