Trapero major Mossos d'Esquadra carta comiat

Trapero serà destinat a tasques estrictament burocràtiques

Segons ha publicat el diari El Independiente, el ministeri d’Interior no suspendrà Josep Lluís Trapero de les seves funcions tot i haver-lo destituït del càrrec de major dels Mossos d’Esquadra amb motiu de la investigació per un presumpte delicte de sedició. Trapero només podrà continuar treballant en tasques “estrictament burocràtiques” i “sense cap responsabilitat operativa”.

El diari explica que la Llei 10/1994 de la Policia de la Generalitat permet suspendre de forma cautelar o canviar el lloc de treball a un agent investigat per cometre faltes greus en l’exercici de les seves funcions, però el ministre Zoido hauria preferit evitar la suspensió perquè “no contribuiria precisament a pacificar el CME i comprometria la posició de Ferran López“, encarregat de substituir Trapero.

Related Posts

 • 76
  Josep Lluís Trapero ha acceptat el cessament del càrrec de major dels Mossos d'Esquadra disposat per ministre d'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido Álvarez, a l'empara de l'art. 155 de la Constitució. Trapero s'ha acomiadat del CME amb una carta adreçada als agents del cos policial que fins a aquesta matinada…
  Tags: ha, del, mossos, trapero, dels, no, d'esquadra, zoido, ignacio, featured
 • 69
  El comissari superior Ferran López substituirà Josep Lluís Trapero al capdavant del cos dels Mossos d'Esquadra. https://twitter.com/zoidoJI/status/924264016905752577 Ferran López és un dels dos comissaris superiors del CME i fins ara ha estat encarregat de coordinar les comissaries del cos. López, de fet, és el comissari superior de Coordinació Territorial mentre que l'altre comissari…
  Tags: lópez, del, ferran, dels, cme, encarregat, ha, d'esquadra, trapero, mossos
 • 68
  Segons un reportatge publicat per La Vanguardia, el ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, prepara la substitució del major Trapero, i confia en l'obediència dels Mossos als nous comandaments. Els sindicats del cos autonòmic, per la seva banda, asseguren que el CME complirà les ordres i continuarà garantint la seguretat publica dels ciutadans. La BRIMO i les ARRO, per exemple, obeiran com ho…
  Tags: ha, dels, del, mossos, cme, no, d'interior, trapero, policia, segons
 • 63
  Josep Lluís Trapero no s'ha presentat a la reunió convocada pel coronel Diego Pérez de los Cobos com a director de Gabinet de Coordinació i Estudis de la Secretaria d’Estat de Seguretat per coordinar les actuacions dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional en vista del…
  Tags: policia, trapero, no, del, lópez, cap, dels, només, seves, d'esquadra
 • 63
  El ministre d'Interior espanol, Juan Ignacio Zoido, ha defensat l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant la vaga d'ahir. De fet, tot i la resistència oposada pels organitzadors dels piquets, "no hi va haver ni un sol lesionat". Els Mossos -ha explicat Zoido- han dut a terme més de 200 intervencions i han…
  Tags: zoido, ha, mossos, dels, no, d'interior, juan, ignacio, ministre, d'esquadra

Deixa un comentari