Parlament Europeu UE Brussel·les

Uns 200 alcaldes catalans denuncien a Brussel·les la persecució per part de l’Estat

Avui, més de 200 alcaldes es desplaçaran a Brussel·les per “denunciar la persecució judicial i ideològica que pateixen els representants del Govern i el poble català” per part de l’Estat espanyol.

L’acte, impulsat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), serà a les cinc de la tarda al Centre Cultural Bozar. Hi intervindran la presidenta de l’AMI i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloversa, i el president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch. També parlaran els alcaldes Girona, Sabadell i Alella, els eurodiputats Josep M. Terricabras, Ramon Tremosa i Jordi Solé.

AMI AMC Brussel·les

 

Deixa un comentari