Pablo Iglesias Ada Colau Xavier Domenèch

“Dios los cría y ellos se juntan”, i neix la coalició entre comuns i podemites

Després d’haver-se alliberat del seu deixeble més rebel, Pablo Iglesias ha beneït l’acord de coalició entre el seu partit i la formació liderada per Ada Colau i Xavier Domènech.

El 60% dels inscrits a Podemos ha participat en la consulta convocada per la seva executiva nacional -o sigui, pel seu líder màxim Pablo Iglesias- i la majoria s’ha expressat a favor de la sacra aliança. Podemos i Catalunya en Comú, per tant, es presentaran junts a les eleccions autonòmiques convocades per al 21 de desembre vinent i just avui han registrat la seva coalició amb el nom “En Comú Podem – Catalunya en Comú”.

Podemos esborra tot rastre del passatge de Fachin

Mentrestant, com a confirmació de les afirmacions de Fachin sobre la falta de democràcia interna de la formació morada, si s’intenta consultar la pàgina web de Podem Catalunya, es nota que qualsevol enllaç a entrades o notes de premsa relatives a Albano Dante Fachin resulta trencat.

La purga informàtica de qui ha gosat dialogar amb els independentistes ja està en acte. 

 

 

 

 

Segons va denunciar Fachin abans de deixar el partit, la consulta per preguntar als inscrits catalans si aliar-se o no amb els comuns en vista de les eleccions autonòmiques només ha tingut l’objectiu de frenar qualsevol pacte amb les forces independentistes amb les quals fins i tot s’ha prohibit el diàleg.

Related Posts

 • 80
  Pablo Iglesias desautoritza Podem Catalunya amb motiu del reconeixement de "la nova República catalana" per part dels anticapitalistes del partit, que en constitueixen la majoria. I també desautoritza el seu secretari general, Albano Dante Fachín, culpable d'haver defensat els valors democràtics en ocasió del ple parlamentari per a la proclamació de…
  Tags: del, partit, no, podemos, coalició, iglesias, pablo, dels, autonòmiques, comuns
 • 75
  Albano Dante Fachin ha dimitit del càrrec de secretari general de Podem Catalunya i ha estripat el seu carnet de militant. Fachin ha anunciat la seva dimissió en una roda de premsa en què ha carregat contra Pablo Iglesias i la seva decisió de fer-lo fora per tirar endavant la…
  Tags: ha, fachin, del, no, partit, iglesias, albano, pablo, dante, seva
 • 65
  El secretari general de Podem, Albano Dante Fachin, ha acusat Pablo Iglesias d'haver intervingut la secció catalana del partit "de la mateixa manera que Mariano Rajoy ha intervingut Catalunya", i també d'haver vetat als diputats catalans qualsevol diàleg amb els independentistes. Fachin ha criticat la decisió adoptada per la cúpula…
  Tags: ha, fachin, catalunya, partit, del, als, catalans, albano, independentistes, diàleg
 • 61
  Albano Dante Fachin ha declarat a El País que Pablo Iglesias li ha demanat que dimiteixi per les divergències existents sobre el referèndum de l'1-O. El secretari general de Podem Catalunya, però, no té cap intenció de sotmetre's al dictat del líder màxim de la formació morada i, per tant, no…
  Tags: ha, fachin, no, del, al, catalunya, podemos, pablo, iglesias, albano
 • 60
  Catalunya en Comú no ha trigat a aprofitar l'aplicació de l'art. 155 per part del govern espanyol. Tal com previst, el partit encapçalat per Ada Colau i Xavier Domènech participarà en les eleccions autonòmiques convocades per al 21 de desembre vinent i ho farà a soles, descartant aliances amb una…
  Tags: del, després, partit, ha, autonòmiques, eleccions, no, web, pàgina, segons

3 comments

Deixa un comentari