Carme Forcadell

La Fiscalia demana la detenció incondicional de Carme Forcadell

La Fiscalia ha soŀlicitat al Tribunal Suprem que disposi la detenció incondicional de Carme Forcadell i dels altres exmembres de la Mesa del Parlament per haver facilitat els debats parlamentaris previs a la declaració unilateral d’independència del 27 d’octubre.

Just avui Carme Forcadell ha declarat al davant del jutge instructor del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, com a investigada pels delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics.

Mentrestant, la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela ha rebutjat els recursos presentats pels exconsellers del govern català, detinguts, des del passat 2 de novembre, confirmant la mesura cautelar de la presó incondicional. Segons Lamela, de fet, continua sent-hi el risc que els investigats puguin deixar el país atès com va fer el president Puigdemont i els altres consellers que ara es troben a Bèlgica.

Pel mateix motiu, l’Audiència Nacional ha rebutjat els recursos presentats per Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, detinguts des del 16 d’octubre perquè considerats peces claus de l’organigrama d’una Catalunya independent.

Related Posts

 • 79
  Els consellers detinguts podrien ser alliberats abans de les eleccions del 21 de desembre després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena acumuli les causes amb aquelles que ja segueix contra Carme Forcadell i els altres membres de la Mesa del Parlament. Amb l'informe remès ahir al Suprem, la jutgessa…
  Tags: del, al, suprem, lamela, ha, llarena, carmen, incondicional, pels, audiència
 • 69
  Tal com havíem avançat en un article del passat 3 de novembre, el Tribunal Suprem avocarà totes les causes relatives al referèndum de l'1 d'octubre, és a dir, els procediments a càrrecs dels exconsellers del govern català, de l'exmajor dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, i també de Jordi Sànchez…
  Tags: al, suprem, tribunal, nacional, del, jordi, pablo, audiència, d'octubre, cuixart
 • 68
  El magistrat Pablo Llanera ha estat president de l'Audiència Provincial de Barcelona. Ha viscut l'auge i caiguda del pujolisme, el maragallisme i ha estat observador silent dels esdeveniments del tsunami a l'oasi català, de la bombolla immobiliària i de la crisi del "totxo". Té coneixement dels fets polítics, de la…
  Tags: ha, del, pablo, tribunal, suprem, featured, nacional, carmen, lamela, audiència
 • 66
  Carme Forcadell ha passat la nit a la presó d'Alcalá Meco per no haver dipositat la fiança de 150.000 euros imposada pel jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena Conde. Amb l'acta que s'ajunta a continuació, el jutge Llarena ha admès que encara no té prou elements per considerar si hi…
  Tags: ha, llarena, del, tribunal, suprem, pablo, forcadell, featured, carme
 • 64
  El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha admès la petició de l'advocat de la defensa i ha decidit ajornar les declaracions dels integrants de la Mesa del Parlament. Malgrat això, ha pres la decisió  d'adoptar mesures cautelars personals sobre la presidenta del Parlament Carme Forcadell. La mesura, inusual en…
  Tags: del, ha, suprem, carme, forcadell, tribunal, llarena, pablo, featured

Deixa un comentari