Puigdemont

Puigdemont coordinarà les accions del Govern català des de Brussel·les

A través d’una carta adreçada als catalans, Carles Puigdemont ha anunciat que, a partir d’avui, l’executiu actuarà des de Brussel·les a través d’una “estructura estable que posem en marxa per coordinar les accions del Govern”.

Puigdemont ha recordat el fet que una part del Govern legítim de Catalunya es troba a la presó mentre que l’altra part es troba a l’exili. Tanmateix, el president ha assegurat que el Govern complirà les seves obligacions i ho farà malgrat les circumstàncies. Per això, des de Brussel·les el Govern continuarà “denunciant la politització de la justícia espanyola, la seva manca d’imparcialitat, la seva voluntat de perseguir les idees”, i també reafirmarà “la ferma aposta del poble català pel dret a l’autodeterminació, pel diàleg i per una solució acordada”.

Carles Puigdemont ha reiterat que “la via democràtica és l’única que ens permet vehicular la legítima aspiració de la independència de Catalunya, i és justament per això que l’Estat ha considerat que l’única manera de frenar-la és frenant la democràcia”.

Related Posts

 • 75
  Carles Puigdemont ha declarat al diari belga Le Soir que sempre està obert a una "altra relació amb Espanya" i que encara seria possible trobar una alternativa a la independència. Puigdemont ha explicat que, tot i ser independentista des de sempre, ha treballat per 30 anys a fi de trobar…
  Tags: ha, puigdemont, del, catalunya, independència, carles, featured
 • 62
  Carles Puigdemont continua les reunions amb els partits i les entitats independentistes per abordar una solució a la crisi i evitar l'aplicació de l'art. 155. Avui el president s'ha reunit amb diversos consellers, entre els quals Jordi Turull i Joaquim Forn. El president haurà de decidir si declarar unilateralment la…
  Tags: puigdemont, president, del, ha, carles, seva, solució, independència, featured
 • 62
  El president destituït del Govern català, Carles Puigdemont, ha recordat que la República no es construeix en dos dies. "Tornem a resistir, tornem a lluitar i tornarem a guanyar", ha dit a través del seu compte d'Instagram, tot i destacar que la independència no s'assolirà d'un dia per l'altre. https://instagram.com/p/BbylYA9BvjU/ Puigdemont ja…
  Tags: puigdemont, carles, del, brussel, això, ha, president, govern, fet, seva
 • 61
  La justícia belga ha desestimat la petició de la justícia espanyola i ha deixat en llibertat el president Puigdemont i la resta de consellers. El fet que la justícia espanyola no hagi vist satisfet els seus objectius no significa una manca de col·laboració entre instàncies. La petició de la jutgessa…
  Tags: ha, del, justícia, president, puigdemont, espanyola, dret, fet, featured, carles
 • 60
  Avui, el Parlament de Catalunya decidirà com abordar l'aplicació de l'art. 155. El ple començarà a les 17 hores per instància del líder del grup del PP, Xavier Garcia Albiol, que ha demanat poder arribar a temps des del Senat. Hi intervindran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els…
  Tags: del, puigdemont, pel, ha, featured, carles

Deixa un comentari