Carme Forcadell

Carme Forcadell paga la fiança i deixa la presó

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha dipositat la fiança de 150.000 euros imposada pel jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena.

Després d’haver passat una nit a Alcalá Meco, ja aquesta tarda Carme Forcadell podrà sortir de la presó.

Cap dels altres cinc membres de la Mesa del Parlament (Lluís Maria Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet) ha estat detingut. Quatre d’ells podran evitar la presó amb el pagament d’una fiança de 25.000 euros mentre que Nuet ha estat deixat lliure sense mesures cautelars.

Related Posts

 • 72
  A peu de carrer, l'advocat de Lluís Corominas, Lluís Guinó i Ramona Barrufet va qualificar "d'ajustades" les fiances fixades pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena i ha anunciat que no presentarà recurs. El diputat Joan Josep Nuet, per la seva banda, va dir que aquesta interlocutòria "marca un nou…
  Tags: del, suprem, ha, tribunal, aquesta, llarena, lluís, pablo, guinó, corominas
 • 70
  El Tribunal Suprem ha admès a tràmit la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat contra Carme Forcadell, Lluís Maria Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet, ara membres de la Diputació Permanent del Parlament i, per tant, aforats. Carme Forcadell  i els altres querellats…
  Tags: del, mesa, parlament, forcadell, carme, lluís, maria, guinó, corominas, barrufet
 • 64
  Durant les dues hores en què ha declarat al davant del Tribunal Suprem, Carme Forcadell ha afirmat que la declaració unilateral d'independència aprovada pel Parlament el passat 27 d'octubre només va ser simbòlica. També els altres dos membres de la Mesa convocats avui –Lluís Maria Corominas i Lluís Guinó– han…
  Tags: ha, forcadell, parlament, del, carme, altres, mesa, presidenta, lluís, suprem
 • 60
  El magistrat instructor Pablo Llanera ha decretat presó eludible amb fiança de 150.000 euros per Carme Forcadell. La resta dels membres de la Mesa del Parlament han sortit lliures amb fiança de 25.000 euros a dipositar en el termini d'una setmana. Joan Josep Nuet ha quedat en llibertat sense fiança.…
  Tags: fiança, del, ha, presó, jutge, carme, forcadell, euros, parlament, ja
 • 57
  Aquest dimecres, unes 200 persones s'han concentrat a l'estació de Sants per expressar el seu suport a  Anna Simó i Joan Josep Nuet a punt de marxar cap a Madrid per declarar davant el Tribunal Suprem. L'ANC havia convocat una concentració a quarts de cinc, però després l'havia desconvocada "a…
  Tags: anna, nuet, josep, simó, joan, presó, ja, cap, suprem, tribunal

Deixa un comentari