Carme Forcadell Tribunal Supremo

La presidenta del Parlament de Catalunya ingressa en presó

El magistrat instructor Pablo Llanera ha decretat presó eludible amb fiança de 150.000 euros per Carme Forcadell. La resta dels membres de la Mesa del Parlament han sortit lliures amb fiança de 25.000 euros a dipositar en el termini d’una setmana. Joan Josep Nuet ha quedat en llibertat sense fiança.

Resulta curiós que els investigats hagin manifestat que la declaració d’independència no tenia “caràcter jurídic“; de fet, això és irrellevant en la declaració d’un investigat o en un testimoni, ja que exposar i afirmar que un acte concret és jurídic o no correspon, respectivament, a les parts lletrades i al jutge.

El jutge ha acordat que la fiança sigui inmediata. La fiança ha de ser consignada al compte corrent del Tribunal Suprem del banc Santander, tal com determina la llei. A les 22.00 hores això no és possible perquè l’entitat està tancada, així que Carme Forcadell ingressarà a presó aquesta nit a la presó d’Alcalà-Meco.

Related Posts

 • 90
  Segons anunciat pel seu advocat, demà Carme Forcadell anirà a declarar al davant del Tribunal Suprem. La presidenta del Parlament en funcions compareixerà al davant del jutge Pablo Llarena Conde a fi de defensar que la Mesa sempre ha actuat correctament, "en defensa de la legalitat i de la democràcia". Just ahir…
  Tags: del, mesa, ha, al, suprem, forcadell, membres, parlament, no, carme
 • 85
  Carme Forcadell ha passat la nit a la presó d'Alcalá Meco per no haver dipositat la fiança de 150.000 euros imposada pel jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena Conde. Amb l'acta que s'ajunta a continuació, el jutge Llarena ha admès que encara no té prou elements per considerar si hi…
  Tags: ha, del, no, d'una, jutge, fet, tribunal, suprem, pablo, forcadell
 • 84
  El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha admès la petició de l'advocat de la defensa i ha decidit ajornar les declaracions dels integrants de la Mesa del Parlament. Malgrat això, ha pres la decisió  d'adoptar mesures cautelars personals sobre la presidenta del Parlament Carme Forcadell. La mesura, inusual en…
  Tags: del, ha, parlament, llibertat, presidenta, mesa, suprem, carme, forcadell, tribunal
 • 66
  Durant les dues hores en què ha declarat al davant del Tribunal Suprem, Carme Forcadell ha afirmat que la declaració unilateral d'independència aprovada pel Parlament el passat 27 d'octubre només va ser simbòlica. També els altres dos membres de la Mesa convocats avui –Lluís Maria Corominas i Lluís Guinó– han…
  Tags: ha, forcadell, parlament, del, no, carme, al, d'independència, declaració, acte
 • 65
  Amb la interlocutòria emesa ahir en el marc del procediment contra Carme Forcadell i els altres cinc membres de la Mesa del Parlament -acta que s'ajunta a continuació- el jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena Conde ha reconegut que encara no té prou elements per considerar si hi ha hagut…
  Tags: del, ha, fet, no, d'una, tribunal, suprem, pablo, featured, forcadell

Deixa un comentari