Pablo Iglesias Iran

Pablo Iglesias i el diner negre de l’Iran

Segons publica el diari El Independiente, un exsoci de Pablo Iglesias a Canal 33, Enrique Riobóo, ha tornat a declarar que el líder de Podemos va cobrar diner negre de l’Iran. Riobóo ho hauria declarat en la seva intervenció a la comissió d’investigació sobre el suposat finançament que la cúpula de Podemos hauria rebut dels règims veneçolà i iranià.

Aquesta tarda, la comissió escoltarà el periodista Eduardo Inda, director d’Ok Diari, que l’any passat va publicar que, entre altres coses, el govern veneçolà havia erogat 272.000 euros a Pablo Iglesias, diners que havien estat transferits a un compte bancari situada en un paradís fiscal.

Ja el gener de 2016 el diari El Espanyol havia publicat un reportatge sobre la trama iraniana de Podemos. Segons aquest diari, Enrique Riobóo -propietari del Canal 33 on Iglesias va emetre el seu programa La Tuerka durant diversos mesos- havia assegurat que “havia pagat a Iglesias 1.500 euros al mes en diner negre i afirmava que després Iglesias cobrava 3.000 euros la setmana, procedents de Iran per emetre al canal Hispan TV el seu programa Fort Apache“. Riobóo havia explicat que, quan la Unió Europea va embargar les relacions econòmiques amb l’Iran, el Canal 33 va acabar els seus tractes amb l’Iran, però Iglesias va continuar fent-ho, cobrant diner negre.

Related Posts

 • 51
  Albano Dante Fachin ha dimitit del càrrec de secretari general de Podem Catalunya i ha estripat el seu carnet de militant. Fachin ha anunciat la seva dimissió en una roda de premsa en què ha carregat contra Pablo Iglesias i la seva decisió de fer-lo fora per tirar endavant la…
  Tags: iglesias, pablo, podemos, featured
 • 41
  Albano Dante Fachin ha declarat a El País que Pablo Iglesias li ha demanat que dimiteixi per les divergències existents sobre el referèndum de l'1-O. El secretari general de Podem Catalunya, però, no té cap intenció de sotmetre's al dictat del líder màxim de la formació morada i, per tant, no…
  Tags: al, podemos, pablo, iglesias
 • 40
  Els comuns continuen boicotejant i criticant el referèndum previst per a l'1 d'octubre que, per a ells, només serà una mobilització ciutadana. En un article signat conjuntament per al diari El Periódico, Xavier Domènech i Pablo Iglesias han reiterat que l'1-O només tindrà lloc una mobilització, però cap referèndum vinculant…
  Tags: al, iglesias, hauria, podemos, diari, pablo, sobre, segons
 • 40
  El secretari general de Podem, Albano Dante Fachin, ha acusat Pablo Iglesias d'haver intervingut la secció catalana del partit "de la mateixa manera que Mariano Rajoy ha intervingut Catalunya", i també d'haver vetat als diputats catalans qualsevol diàleg amb els independentistes. Fachin ha criticat la decisió adoptada per la cúpula…
  Tags: iglesias, pablo, podemos, featured
 • 38
  Després d'haver-se alliberat del seu deixeble més rebel, Pablo Iglesias ha beneït l'acord de coalició entre el seu partit i la formació liderada per Ada Colau i Xavier Domènech. El 60% dels inscrits a Podemos ha participat en la consulta convocada per la seva executiva nacional -o sigui, pel seu líder màxim…
  Tags: podemos, iglesias, pablo, sobre, segons, al, featured

Deixa un comentari