Carme Forcadell

Carme Forcadell es presentarà a les eleccions del 21-D en la llista d’ERC

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha anunciat amb una piulada que es presentarà com a candidata a les eleccions autonòmiques convocades per al 21 de desembre en la llista d’Esquerra Republicana.

Probablement, Forcadell serà la número 4 de la llista per a la província de Barcelona tal com anunciat pel partit dissabte passat. Durant la reunió del Consell Nacional, va dir-se que, si Forcadell hagués decidit presentar-se a les eleccions, tindria reservat el número 4 de la llista per a Barcelona, després de Junqueras, Rovira i Romeva.

Related Posts

 • 82
  Preguntada sobre si es veu com a presidenta de la Generalitat, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha declarat que estaria "disposada i disponible pel que calgui". Ho ha dit amb referència a les declaracions d'Oriol Junqueras que ahir, en una carta adreçada a la militància republicana, va assenyalar-la com a…
  Tags: ha, marta, rovira, pel, eleccions, del, junqueras, republicana, catalunya, d'erc
 • 79
  Tot i encapçalar la llista, Oriol Junqueras ha assenyalat Marta Rovira com a presidenta de la Generalitat si ERC guanya les eleccions del 21 de desembre. Ho ha fet a través d'una carta, adreçada a la militància i publicada a la pàgina web del partit, des de la presó d’Estremera…
  Tags: ha, d, al, junqueras, desembre, rovira, marta, del, eleccions, oriol
 • 69
  Esquerra Republicana ha engegat la campanya electoral a Vic, la ciutat de Marta Rovira. La cadira reservada al cap de llista, Oriol Junqueras, ha quedat buida, amb un llaç groc per la seva detenció. En canvi, sí que hi era l'exconseller de Justícia Carles Mundó, alliberat ahir després del pagament d'una fiança de…
  Tags: ha, d, del, rovira, marta, junqueras, oriol, featured, republicana, erc
 • 65
  Fa un parell de dies, vam veure plorar la Marta Rovira A les portes de l'Audiència Nacional per la sort dels seus companys de coalició i sobretot amics, ara empresonats. https://twitter.com/martarovira/status/926142386971009024 Les llàgrimes són aigua, i l'aigua sempre neteja i dóna claredat a la visió quan l'aire ja les ha…
  Tags: ha, rovira, marta, republicana, esquerra, catalunya, erc, featured
 • 58
  Ahir, des de Bèlgica, Carles Puigdemont va fer una crida a favor de la unió entre els partits sobiranistes en vista de les eleccions convocades per al 21 de desembre vinent. https://twitter.com/KRLS/status/926749881691267072 I una llista unitària també s'ha reclamat des del Consell Nacional d'Esquerra Republicana on, però, s'ha deixat clar…
  Tags: llista, eleccions, al, ha, presentar-se, junqueras, oriol, marta, rovira, pel

Deixa un comentari