Marta Rovira

Marta Rovira estaria “disposada i disponible” a presidir la Generalitat

Preguntada sobre si es veu com a presidenta de la Generalitat, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha declarat que estaria “disposada i disponible pel que calgui”. Ho ha dit amb referència a les declaracions d’Oriol Junqueras que ahir, en una carta adreçada a la militància republicana, va assenyalar-la com a presidenta en cas de victòria d’ERC a les eleccions. “Estem tots determinats a fer el que calgui”, ha declarat als micròfons de Catalunya Ràdio.

Marta Rovira ha aprofitat l’ocasió per subratllar la “generositat i humilitat” de Junqueras que, pel fet de no saber que podrà fer ell -detingut des del passat 2 de novembre- mai ha volgut ser un obstacle.

Pel que fa a les eleccions convocades per al 21 de desembre, Marta Rovira ha afirmat que l’objectiu principal ha de ser el de “restituir les institucions del país en coordinació amb el govern legítim, derrotar el bloc del 155, alliberar els presos polítics i fer República”. Segons la republicana, aquestes eleccions seran “el referèndum que l’Estat no s’atrevia a convocar” a Catalunya.

Related Posts

 • 96
  Tot i encapçalar la llista, Oriol Junqueras ha assenyalat Marta Rovira com a presidenta de la Generalitat si ERC guanya les eleccions del 21 de desembre. Ho ha fet a través d'una carta, adreçada a la militància i publicada a la pàgina web del partit, des de la presó d’Estremera…
  Tags: no, ha, d, junqueras, rovira, marta, del, eleccions, oriol, esquerra
 • 84
  Esquerra Republicana ha engegat la campanya electoral a Vic, la ciutat de Marta Rovira. La cadira reservada al cap de llista, Oriol Junqueras, ha quedat buida, amb un llaç groc per la seva detenció. En canvi, sí que hi era l'exconseller de Justícia Carles Mundó, alliberat ahir després del pagament d'una fiança de…
  Tags: ha, no, d, del, rovira, marta, junqueras, oriol, featured, republicana
 • 82
  La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha anunciat amb una piulada que es presentarà com a candidata a les eleccions autonòmiques convocades per al 21 de desembre en la llista d'Esquerra Republicana. https://twitter.com/ForcadellCarme/status/930843135474896896 Probablement, Forcadell serà la número 4 de la llista per a la província de Barcelona tal com…
  Tags: del, eleccions, junqueras, rovira, ha, d, d'erc, presidenta, republicana, pel
 • 81
  Fa un parell de dies, vam veure plorar la Marta Rovira A les portes de l'Audiència Nacional per la sort dels seus companys de coalició i sobretot amics, ara empresonats. https://twitter.com/martarovira/status/926142386971009024 Les llàgrimes són aigua, i l'aigua sempre neteja i dóna claredat a la visió quan l'aire ja les ha…
  Tags: ha, rovira, marta, republicana, esquerra, catalunya, erc, featured
 • 69
  Ahir, des de Bèlgica, Carles Puigdemont va fer una crida a favor de la unió entre els partits sobiranistes en vista de les eleccions convocades per al 21 de desembre vinent. https://twitter.com/KRLS/status/926749881691267072 I una llista unitària també s'ha reclamat des del Consell Nacional d'Esquerra Republicana on, però, s'ha deixat clar…
  Tags: eleccions, no, ha, junqueras, oriol, marta, rovira, pel, catalunya, del

Deixa un comentari