Camil Ros UGT

Camil Ros (UGT) recorda que els resultats del 21-D es llegiran en clau de suport a la independència

El secretari general d’UGT, Camil Ros, ha fet una crida a la participació massiva en les eleccions autonòmiques convocades per al 21 de desembre, ja que es tractarà d’un “simulacre de referèndum” i els resultats constituiran una “foto” que “ha de fer reflexionar” l’Estat espanyol.

Segons Ros, els escons assolits pels partits favorables o contraris a la independència reflectiran els vots a favor del Sí i del No en un eventual referèndum; per tant, els resultats es llegiran en clau del suport a la independència. A partir d’aquests resultats, els partits polítics hauran de seure a negociar i “tard o d’hora s’haurà de votar”.

El sindicalista ha aprofitat l’ocasió per reclamar l’alliberament dels detinguts amb motiu del procés i ha demanat als partits que, tot i l’excepcionalitat del moment, no oblidin l’agenda social. “Els que surtin escollits ho seran per una legislatura, no per 15 dies, i és important saber què proposen més enllà de la relació Catalunya-Espanya”, ha dit.

Related Posts

 • 50
  El vot independentista ha assolit el 47,49% mentre que el vot no independentista ha arribat al 50,93%. Si parlem de vots, els independentistes han sigut 2.063.0000 mentre que els no independentistes 2.212.000. La llei electoral dóna més escons als independentistes, però no hi ha suport popular. Ciutadans ha guanyat les eleccions amb 1.100.000…
  Tags: ha, no, escons, vots, featured, d
 • 46
  Guanyi qui guanyi les eleccions del 21-D, l'aplicació de les mesures del 155 no quedarà suspesa de manera automàtica. Ningú s'atreveix a explicar-ho, però serà així. El Parlament que surti podrà decretar lleis que, si no s'ajusten a la constitucionalitat, seguiran les passes del TC i la subseqüent suspensió. El…
  Tags: del, no, ha, al, featured, d
 • 45
  Ahir, la República de Catalunya ha estat proclamada al carrer pel poble. La jornada de vaga general i aturada de país com a protesta contra la brutalitat repressora de la policia espanyola, es va convertir en una reafirmació dels catalans en el seu desig de no formar part d'una Espanya…
  Tags: no, del, al, ha, dels, referèndum, independència, featured
 • 40
  Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), diversos empresaris catalans haurien rebut unes invitacions a traslladar la seva seu social fora de Catalunya amb motiu de la situació política que s’hi està vivint. Les cartes d’invitació procedirien d’uns centres de negocis i polígons ubicats arreu d’Espanya. Algunes oferirien a les empreses…
  Tags: d, social, segons, motiu, featured
 • 40
  Per si restava algun dubte que el procés s’està convertint en (a) un conjunt de creences dogmàtiques, (b) uns personatges dignes de culte i (c) uns rituals cíclicament reiterats, és a dir: una religió, heus aquí l’aportació d’Esquerra Castellvell del Camp: una urna de les de votar en el referèndum…
  Tags: del, d, no, què, ja, moment, tant, dels, votar, referèndum

Deixa un comentari