Ribes de Freser

Ribes de Freser: analitzen les tifes de gos per multar-ne els amos

L’Ajuntament de la bella població de Ribes de Freser (Ripollès) ha començat a posar multes als propietaris de gossos que no en recullen els excrements que deixen a la via pública. Segons el Punt, ja són quatre les multes imposades, de 100 € cada una:

Els han identificat després d’haver agafat mostres i comparar els resultats amb les proves d’ADN que es van fer per elaborar el cens. Els gossos que estan registrats al municipi estaven obligats a fer-se la prova d’ADN per poder elaborar un cens genètic.

(Què, que els gossos estaven obligats a fer-se…? Deu voler dir que els amos de gossos estan obligars a presentar una prova d’ADN dels seus gossos.)

És a dir, primer fan un cens de gossos, que inclou l’ADN de cada gos, i després això es fa servir per multar els amos que es desentenen dels residus sòlids que deixen anar pel carrer. És una tendència creixent, per part dels ajuntaments, aquesta d’analitzar l’ADN de les tifes de gos: el Gran Germà de les mascotes entra en acció. Aquest és l’esperit combatiu que faria falta per acabar les llistes d’espera de la sanitat humana.

La cosa té més gràcia si es pensa que Ribes de Freser és una població de 1.700 habitants on, partint des de qualsevol punt, hom es pot trobar en plena natura com a màxim al cap de cinc minuts de caminar a poc a poc. És possible que l’Ajuntament (6 regidors de CiU i 3 d’ERC) estigui pensant ja a posar càmeres de vigilància en els arbres de tot el terme municipal per poder enxampar gossos amb la pota enlaire quan tenen ganes de treure’s un pes de sobre.


.

[Wp_ad_camp_4]

Related Posts

 • 50
  El vot independentista ha assolit el 47,49% mentre que el vot no independentista ha arribat al 50,93%. Si parlem de vots, els independentistes han sigut 2.063.0000 mentre que els no independentistes 2.212.000. La llei electoral dóna més escons als independentistes, però no hi ha suport popular. Ciutadans ha guanyat les eleccions amb 1.100.000…
  Tags: featured, d
 • 44
  Aquella nit del 25 de setembre de 1962, els elements es van conjurar per causar la mort d'entre 600 i 1.000 persones. Morts i desapareguts. Les víctimes eren immigrants que havien fugit de la fam, del caciquisme de l'Espanya de les oligarquies. Havien arribat des de Múrcia, Andalusia i Extremadura…
  Tags: l, al, featured
 • 43
  Guanyi qui guanyi les eleccions del 21-D, l'aplicació de les mesures del 155 no quedarà suspesa de manera automàtica. Ningú s'atreveix a explicar-ho, però serà així. El Parlament que surti podrà decretar lleis que, si no s'ajusten a la constitucionalitat, seguiran les passes del TC i la subseqüent suspensió. El…
  Tags: al, featured, d
 • 40
  Arriba un nou cas de d'amor en comú, les parelles contractades per l'Ajuntament de Barcelona. Després de les relacions ja conegudes entre la mateixa Ada Colau i Adrià Alemany (responsable executiu de Barcelona en Comú), o de Gerardo Pisarello i Vanesa Valiño (assessora d'habitatge de l'Ajuntament), la nova parella de…
  Tags: dels, després, ja, featured
 • 40
  Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), diversos empresaris catalans haurien rebut unes invitacions a traslladar la seva seu social fora de Catalunya amb motiu de la situació política que s’hi està vivint. Les cartes d’invitació procedirien d’uns centres de negocis i polígons ubicats arreu d’Espanya. Algunes oferirien a les empreses…
  Tags: d, l, featured

Deixa un comentari