Londres Oxford Circus

Pànic a Londres per l’evacuació de l’estació d’Oxford Circus

La Policia Metropolitana de Londres ha desallotjat l’estació de metro d’Oxford Circus per un accident del qual encara no es tenen notícies. Desenes de persones han fugit de la zona i hi ha hagut escenes de caos i pànic.

Després d’haver avisat les persones que no s’apropessin a la zona i es refugiessin dins els edificis, ara la policia ha comunicat que l’alerta ha estat retirada.

L’estació d’Oxford Circus es troba al centre de Londres i a pocs metres de la seu central de la BBC. L’emissora anglesa havia informat d’uns possibles trets, però no s’ha localitzat cap víctima.

Related Posts

 • 39
  A les 13.48 hores de la jornada del referèndum, 18 vehicles de forces del Cuerpo Nacional de Policia han fet acte de presència a Sarrià, on ja havien arrasat un parell d'escoles al barri. Les imatges de brutalitat policial que ens havien arribat a tots via whatsapp han desfermat en…
  Tags: ha, han, del, policia, s'ha, featured
 • 37
  Aquella nit del 25 de setembre de 1962, els elements es van conjurar per causar la mort d'entre 600 i 1.000 persones. Morts i desapareguts. Les víctimes eren immigrants que havien fugit de la fam, del caciquisme de l'Espanya de les oligarquies. Havien arribat des de Múrcia, Andalusia i Extremadura…
  Tags: no, del, al, featured
 • 37
  Sóc d'aquells catalans dels quals no es parla. Els que no es pronuncien i miren expectants el circ en què s'ha convertit la seva comunitat autònoma. El seu Parlament. La terra que estimen i bona part de la seva gent. Sóc d'aquells catalans que mai han sentit l'amor patri i…
  Tags: no, del, han, ha, featured
 • 36
  No hi ha cap mediació possible segons el Congrés. Res de nou: els interessos de la cort castellana s'han de preservar. Els interessos econòmics, és clar. Els plans econòmics no es tracen d'un dia per l'altre, sinó que sempre tenen estratègies de llarg termini. De vegades, els esdeveniments precipiten la materialització…
  Tags: del, no, al, cap, ha, s'ha, hi, featured
 • 35
  No m'agrada parlar de política i no ho faré, però com qualsevol altre ciutadà, i en el meu cas sent estudiant de comunicació, hi ha diverses coses que m'agradaria comentar. Benvingut és tot aquell que vulgui llegir unes línies d'un jove de 25 anys, de pare català i mare andalusa,…
  Tags: no, featured

Deixa un comentari