Junts per Catalunya

Puigdemont reivindica la presidència però amb una contradicció

Carles Puigdemont reivindica el seu rol al davant de possibles concurrents i ho fa a través d’aquella que, des del principi, ha estat definida com a la “llista del president”.

Segons ha publicat Europa Press, Junts per Catalunya ha avisat que les eleccions del 21 de desembre han de servir per a tornar la presidència de la Generalitat a Carles Puigdemont, únic president legítim, ja elegit pel Parlament català. Per tant, el fet d’impulsar qualsevol altre candidat només voldria dir legitimar l’article 155 i l’atac a la democràcia.

Des de la formació encapçalada per Puigdemont, s’ha destacat que aquestes eleccions no són normals perquè no les ha convocades el president, i també perquè hi ha mig govern a la presó i mig a l’exili. “Aquestes eleccions són per a restaurar la democràcia, no per a triar un nou president”, han dit.

Aleshores, si aquestes eleccions només haurien de servir per a confirmar qui ja havia estat triat a les eleccions anteriors, què hi fa Jordi Sánchez com a número dos de la llista?

Related Posts

 • 75
  Segons El Confidencial, Carles Puigdemont hauria convidat l'exmajor dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, a formar part de la llista Junts per Catalunya per ell encapçalada. Si hagués acceptat, Trapero hauria sigut el tercer de la llista, precedit només per Carles Puigdemont i Jordi Sànchez, però ha rebutjat l'oferiment del…
  Tags: del, llista, puigdemont, carles, no, junts, catalunya, al, d, encapçalada
 • 72
  Successives generacions de catalans han crescut amb els dibuixos de Pilarín Bayés, i sempre gaudirà d’un racó al cor de tothom, però ningú hauria dit que l’autora de les tres bessones s’atrevís també a fer cartells amb finalitat política. Els genials estrategs del partit belga, després de fer-la figurar en…
  Tags: l, d, puigdemont, no, s, han, sánchez, jordi, del, catalunya
 • 64
  ¿Va escriure el president Pujol una carta al president Puigdemont, durant els dies crítics, per demanar-li que abandonés el seu propòsit de proclamar la independència i convoqués eleccions autonòmiques? Això afirma Jordi Juan a ¿Puigdemont se merece otra oportunidad?: Cuando él quiera, podrá explicar la carta que le escribió el…
  Tags: president, d, catalunya, puigdemont, l, jordi, ho, al, no, featured
 • 64
  Carles Puigdemont ha declarat al diari belga Le Soir que sempre està obert a una "altra relació amb Espanya" i que encara seria possible trobar una alternativa a la independència. Puigdemont ha explicat que, tot i ser independentista des de sempre, ha treballat per 30 anys a fi de trobar…
  Tags: ha, puigdemont, del, catalunya, no, carles, al, featured
 • 63
  El president destituït del Govern català, Carles Puigdemont, ha recordat que la República no es construeix en dos dies. "Tornem a resistir, tornem a lluitar i tornarem a guanyar", ha dit a través del seu compte d'Instagram, tot i destacar que la independència no s'assolirà d'un dia per l'altre. https://instagram.com/p/BbylYA9BvjU/ Puigdemont ja…
  Tags: puigdemont, no, carles, del, ja, junts, eleccions, segons, haurien, ha

Deixa un comentari