Eurocambra

Els eurodiputats es queixen de les dificultats per visitar els presos catalans

El grup de 16 eurodiputats que van demanar a l’Estat espanyol visitar els consellers i els Jordis a la presó s’han queixat de les dificultats i les evasives que els posa el Govern central.

La poca cooperació de l’Estat per atorgar-los l’autorització per visitar les presons d’Estremera, Alcalá Meco i Soto del Real ha despertat les queixes de diversos partits.

Segons les declaracions recopilades per l’ANC d’alguns dels membres del grup, “els eurodiputats tenen dret a accedir a qualsevol centre penitenciari europeu”, tal com diu la francesa Marie-Pierre Vieu, qui també remarca que “poden parlar amb qualsevol polític escollit sobiranament”.

Vídeo editat per Vilaweb.

 

José Bové, històric membre de l’esquerra verda francesa, també va queixar-se dimecres passat a l’Eurocambra per la quantitat d’entrebancs que l’Estat espanyol els estava posant. Bové també va admetre que el seu grup està fent pressions a les autoritats franceses per mediar amb Espanya.


.

Related Posts

  • 31
    El Fiscal General de l'Estat espanyol, José Manuel Maza, ha fet un nou anunci en roda de premsa com a primera conseqüència del que es cou al Parlament de Catalunya, en plena ebullició mentre es parla de la corrupció de l'operació Catalunya. Si ja vàrem veure com aquest home no va…
    Tags: del, ha, dret, josé, govern, l, l'estat, featured

Deixa un comentari