Justícia Pablo Llarena Conde Tribunal Suprem

El Suprem ha decidit que Junqueras, Forn i els Jordis es quedin a la presó

El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha decidit que Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart segueixin a la presó. En canvi, els altres consellers podran sortir si paguen una fiança de 100.000 euros.

Llarena, per tant, ha rebutjat les peticions de quatre dels investigats malgrat que, durant la declaració de divendres passat, tots van acatar l’art. 155 i es van comprometre a respectar la Constitució.

Pel que fa a Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart, ha prevalgut la tesi de la fiscalia que encara considera que hi ha risc de fugida i de destrucció de proves, a més de la possibilitat de reiteració delictiva.

Related Posts

 • 74
  El candidat d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, sortirà amb tota probabilitat de la presó si Esquerra Republicana guanya les eleccions del 21 de desembre. El líder republicà ho tindria tot de cara per sortir en llibertat si obté el suport majoritari dels ciutadans de Catalunya a les…
  Tags: del, junqueras, presó, oriol, dels, joaquim, sànchez, forn, jordi, més
 • 58
  Les actuacions del dia 20-S del president de l'ANC, Jordi Sànchez, i del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, són la peça clau del seu empresonament preventiu. Des dels sectors favorables al seu alliberament s'ha degradat els fets, arribant a negar el concepte "violència" en l'actuació dels Jordis. Fins i tot són…
  Tags: del, dels, jordis, ha, jordi, sánchez, pablo, llarena, cuixart, featured
 • 57
  Aquest matí, tot just quan falten unes hores a l'inici de la campanya electoral, Carles Puigdemont i els altres quatre consellers que es troben a Brussel·les (Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Lluís Puig) declararan al davant del jutge que decidirà sobre la seva extradició. La compareixença tindrà lloc a partir de les…
  Tags: jordi, jutge, consellers, llarena, cuixart, ha, més, presó, sánchez, fiscalia
 • 57
  La Fiscalia ha soŀlicitat al Tribunal Suprem que disposi la detenció incondicional de Carme Forcadell i dels altres exmembres de la Mesa del Parlament per haver facilitat els debats parlamentaris previs a la declaració unilateral d'independència del 27 d'octubre. Just avui Carme Forcadell ha declarat al davant del jutge instructor…
  Tags: del, ha, fiscalia, jordi, rebutjat, tribunal, suprem, altres, sánchez, cuixart
 • 46
  Carme Forcadell ha passat la nit a la presó d'Alcalá Meco per no haver dipositat la fiança de 150.000 euros imposada pel jutge instructor del Tribunal Suprem Pablo Llarena Conde. Amb l'acta que s'ajunta a continuació, el jutge Llarena ha admès que encara no té prou elements per considerar si hi…
  Tags: ha, llarena, del, encara, jutge, tribunal, suprem, pablo, featured

Deixa un comentari