Inés Arrimadas C's Ciutadans Ciudadanos

Inés Arrimadas crida a la participació de la “majoria silenciada” per enterrar el procés

La cap de llista de Ciutadans, Inés Arrimadas, inicia la campanya electoral amb l’optimisme de qui es veu afavorida per les enquestes i crida a la participació de la “majoria silenciada” per l’independentisme.

Segons l’enquesta preelectoral del CIS, Ciutadans podria ser el partit més votat amb el 22,5% dels vots. En aquest cas, pujaria de 25 a 31/32 escons i empataria amb l’altre gran afavorit, és a dir, Esquerra Republicana que, però, només assoliria el 20,8% dels vots.

En ocasió de l’acte d’ahir al Poblenou de Barcelona, Arrimadas va reivindicar que el vot a Ciutadans representa “la fi del procés” i l’obertura d’una nova etapa a Catalunya.

Inés Arrimadas va destacar que queden 15 dies per recuperar les institucions i l’autonomia que Puigdemont i Junqueras s’han carregat amb les seves obsessions independentistes, per “deixar l’estelada i agafar de nou la senyera”, perquè les empreses ja no vulguin marxar de Catalunya i perquè no es perdi cap oportunitat més, “perquè ens donem la mà entre catalans”. 

També Albert Rivera va participar en l’acte d’inici de campanya i va recordar que C’s és l’únic partit amb capacitat per guanyar per ”derrotar els separatistes” i acabar ”d’una vegada per totes amb aquesta bogeria”.

Related Posts

 • 69
  La portaveu de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, denunciarà la internauta que, a través del seu compte de Facebook, li va desitjar que la violessin. https://twitter.com/InesArrimadas/status/905019811096297477 Inés Arrimadas, per tant, seguirà la via judicial per reaccionar a un atac que la mateixa culpable ha definit masclista. Els representants de la…
  Tags: arrimadas, al, inés, del, més, veu, cap, només, no, ciutadans
 • 57
  Segons les dades de l'enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) sobre les eleccions del 21 de desembre vinent, els independentistes perdrien la majoria absoluta en escons al Parlament, i ERC i Ciutadans empatarien assolint cadascú 32 escons.  Ciutadans seria el partit més votat amb el 22,5% dels vots i pujaria de 25 a…
  Tags: dels, escons, del, vots, ciutadans, cis, catalunya, pujaria, majoria, independentistes
 • 55
  "Lo tienen muy jodido", va ser la frase grollera del líder de Ciutadans, Albert Rivera, per referir-se a les passes del Gobierno d'Espanya per aturar la celebració del referèndum. I la reflexió de Rivera conté la ràbia de qui no pot fer res al davant de la seriositat i intel·ligència de…
  Tags: del, puigdemont, rivera, més, capacitat, barcelona, no, albert, ciutadans, al
 • 52
  L'última enquesta del CIS, corregida, ofereix una dada impensable: Ciutadans seria l'opció política més votada. Serà cert allò de la majoria silenciosa? En els últims mesos, s'han vist a la ciutat de Barcelona, ​​i de forma itinerant, concentracions dels anomenats "unionistes" portant tant senyeres com banderes espanyoles. Sí, i també…
  Tags: dels, del, d'una, no, majoria, institucions, aquesta, l, més, s'han
 • 45
  Segons ha publicat el diari El Independiente, uns ninots que representen els partits unionistes i els seus votants han aparegut penjats en un pont entre Vic i Tona, a la província de Barcelona. https://twitter.com/franhervias/status/936545336163696641 Els ninots tenen els logos del PP, de Ciutadans i del PSC i estan penjats cap avall.…
  Tags: no, del, cap, dels, deixar, ciutadans, segons, barcelona, featured, c's

Deixa un comentari