L’estrany cas de les rodes punxades

Per segon dia en una setmana apareixen camions amb les rodes punxades a l’AP7. El divendres es van detectar 11 camions entre Granollers i El Papiol. Avui han estat 33 camions entre Sant Celoni i El Papiol. Tots en direcció sud. Les primeres tesis van apuntar a una pèrdua de caragols d’un altre transport, però el fet que només afecti camions és inusual.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant qui i què hi ha al darrere. Col·lapsar les vies? Provocar accidents? En qualsevol cas, això no pot correspondre a una mentalitat emocional equilibrada. El fet és una cerca d’atenció per part de l’autor o autors que de matinada es dediquen a realitzar aquestes accions que posen en perill els usuaris de l’autopista.

Al darrere hi ha una convicció i voluntat fortes per suportar temperatures sota zero per sortir de nit i dedicar-se a punxar rodes de camions de gran tonatge. Potser, ara que la policia ja ha començat una pacient investigació, l’autor (o autors) deixi d’actuar durant un temps, però els resultats arribaran.

Related Posts

 • 52
  Encara que sigui notòriament una pràctica habitual per a la destrucció de documentació antiga, avui la Policia Nacional ha impedit que els Mossos d'Esquadra eliminessin eventuals documents "sensibles" a la incineradora de Sant Adrià de Besòs. Segons ha informat La Vanguardia, la crema de documents es fa periòdicament però aquest matí…
  Tags: policia, ha, han, mossos, només, avui, d'esquadra, sant, featured
 • 52
  Els Mossos d'Esquadra que diumenge hagin de treballar des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre no podran exercir el seu dret de vot, ja que el Departament d'Interior no concedirà les hores de permís previstes perquè els agents puguin anar a votar als seus coŀlegis.…
  Tags: no, mossos, cas, ha, d'un, d'esquadra, featured
 • 49
  La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han detingut un jove francès d'origen marroquí al peatge de l'AP-7 de la Jonquera (Alt Empordà) disparant-li un tret a la cama per no haver fet cas a les seves indicacions mentre continuava cridant "Al·là és gran". La policia ha aturat l'home per un control…
  Tags: ha, al, gran, han, mossos, ara, l'ap, d'esquadra, d'un, matinada
 • 48
  Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat pakistanesa com a presumpte autor de cinc agressions sexuals comeses l'estiu passat al barri de Poble Sec de Barcelona. L'home sempre actuava de la mateixa manera. Seguia les víctimes –totes han declarat d'haver passat pel mateix lloc abans de ser agredides– fins…
  Tags: al, mossos, han, ha, no, durant, d'esquadra, darrere, featured
 • 48
  La Guàrdia Civil s'ha personat a la comissaria regional dels Mossos d'Esquadra de Ponent, a Lleida, per reclamar la gravació i transcripció de les converses dels telèfons de dos comandaments i també d'un tercer agent que va participar en la coordinació del dispositiu del dia del referèndum. També s'ha requerit la…
  Tags: mossos, d'esquadra, dia, d'un, featured

Deixa un comentari