ERC Rovira Mundó Junqueras Forcadell

Marta Rovira agafa les regnes del partit en vista del 21-D

Esquerra Republicana ha engegat la campanya electoral a Vic, la ciutat de Marta Rovira. La cadira reservada al cap de llista, Oriol Junqueras, ha quedat buida, amb un llaç groc per la seva detenció. En canvi, sí que hi era l’exconseller de Justícia Carles Mundó, alliberat ahir després del pagament d’una fiança de 100.000 euros.

Carles Mundó ha agraït el suport i l’escalf que -ha dit- els exconsellers detinguts han sentit des de la presó d’Estremera. Mundó també ha referit un missatge d’Oriol Junqueras que, des de la presó, ha subratllat que no és moment de defallir perquè cal construir la República de nou. “Li he promès a l’Oriol que no descansaré fins a aconseguir que tothom que és a la presó i lluny de casa torni amb la família; i ell m’ha demanat que no descanseu ni un segon per guanyar la llibertat i les eleccions del 21-D”, ha dit.

Marta Rovira, que no amaga el seu desig de ser la presidenta en el cas que Junqueras segueixi detingut, ha recordat que  aquesta campanya no és normal perquè comença amb el cap de llista dels republicans a la presó i, també per això, ha demanat que el 21-D tothom surti a votar.

Related Posts

 • 84
  Preguntada sobre si es veu com a presidenta de la Generalitat, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha declarat que estaria "disposada i disponible pel que calgui". Ho ha dit amb referència a les declaracions d'Oriol Junqueras que ahir, en una carta adreçada a la militància republicana, va assenyalar-la com a…
  Tags: ha, marta, rovira, del, junqueras, republicana, no, esquerra, oriol, d
 • 82
  Tot i encapçalar la llista, Oriol Junqueras ha assenyalat Marta Rovira com a presidenta de la Generalitat si ERC guanya les eleccions del 21 de desembre. Ho ha fet a través d'una carta, adreçada a la militància i publicada a la pàgina web del partit, des de la presó d’Estremera…
  Tags: no, ha, d, junqueras, rovira, marta, del, oriol, esquerra, republicana
 • 72
  Marta Rovira ha declarat en una entrevista al diari Ara que està "preparada" per ser presidenta de la Generalitat si el seu partit guanya les eleccions i Oriol Junqueras segueix a la presó. Però no havia dit, al principi, que no reconeixia la legitimitat d'aquestes eleccions perquè Catalunya ja té…
  Tags: no, erc, marta, ha, rovira, carles, oriol, junqueras, presó, featured
 • 70
  Fa un parell de dies, vam veure plorar la Marta Rovira A les portes de l'Audiència Nacional per la sort dels seus companys de coalició i sobretot amics, ara empresonats. https://twitter.com/martarovira/status/926142386971009024 Les llàgrimes són aigua, i l'aigua sempre neteja i dóna claredat a la visió quan l'aire ja les ha…
  Tags: ha, rovira, marta, republicana, esquerra, erc, featured
 • 69
  La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha anunciat amb una piulada que es presentarà com a candidata a les eleccions autonòmiques convocades per al 21 de desembre en la llista d'Esquerra Republicana. https://twitter.com/ForcadellCarme/status/930843135474896896 Probablement, Forcadell serà la número 4 de la llista per a la província de Barcelona tal com…
  Tags: del, junqueras, rovira, ha, d, republicana, esquerra, oriol, marta, erc

Deixa un comentari