Albiol

Xavier Garcia Albiol: “El 21 de desembre, a por ellos”

Tot i els sondeigs que no deixen dubtes sobre el fet que el PP es confirmarà com a última força política a Catalunya, Xavier Garcia Albiol es diu convençut que el seu partit guanyarà les enquestes.

El candidat dels populars ha engegat la campanya electoral a la sala Bikini de Barcelona al davant d’uns 150 assistents. Els ha demanat que capgirin les enquestes i els ha empès “a por ellos”. Per aconseguir-ho, cal “sortir amb força i amb convenciment”, ha dit.

El PP encara no ha fet públic el seu programa electoral, però, segons avançat per la ministra de Sanitat Dolors Montserrat i per la vicesecretària d’Estudis i Programes del PP Andrea Levy en els seus discursos, la reivindicació del 155 com a eina per recuperar l’estabilitat i la “normalitat” a Catalunya en serà el punt fonamental.

Related Posts

  • 38
    Xavier Garcia Albiol invoca la intervenció de la Fiscalia al davant del projecte de llei de referèndum presentat avui per Junts pel Sí i la CUP. Segons el líder del Partit Popular català, els polítics independentistes busquen el xoc institucional amb l'Estat i estan provocant la suspensió de l'autonomia de Catalunya…
    Tags: del, albiol, partit, ha, catalunya, no, davant, al, xavier, garcia
  • 31
    Segons una enquesta realitzada per Metroscopia i publicada per El País, a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre hi haurà un empat entre formacions independentistes i unionistes. Ambdues assolirien el 46% dels vots.   Esquerra Republicana seria el partit més votat: assoliria el 26,5% dels vots i 39 diputats.…
    Tags: dels, segons, catalunya, partit, serà, no, del, pp, xavier, fet

Deixa un comentari