ANC CDR

El 21-D l’ANC farà un recompte paraŀlel perquè no es fia de l’escrutini oficial

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i els Comitès en Defensa de la República (CDR) ja donen per descomptat que l’Estat manipularà els resultats de les eleccions del 21-D i, per aquest motiu, tenen previst fer un recompte paral·lel. D’aquesta manera, si el resultat oficial no coincideix amb el que desitjaven, ja tindran l’alternatiu que intentaran vendre com a l’únic correcte.

L’ANC i els CDR -amb el suport de la CUP, d’ERC i de Junts per Catalunya- han expressat la seva desconfiança en els “mecanismes” d’escrutini de l’Estat espanyol i han decidit fer un seu recompte amb voluntaris que facin d’apoderats a cada mesa.

Un centre de dades amb 250 persones i un equip de coordinació de 35 persones treballaran per fer l’escrutini paraŀlel.

El recompte es podrà seguir en directe des de la plaça Universitat de Barcelona on s’hi muntarà un escenari la nit del 21 de desembre.

Related Posts

 • 80
  L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha replicat la seva pàgina web després que la mateixa hagi estat tancada per la Guàrdia Civil aquesta nit. L'entitat ha anunciat l'obertura de la nova pàgina a l'adreça www.assemblea.eu amb una piulada en què ironitza sobre el tancament. https://twitter.com/assemblea/status/912452213443891200 El president, Jordi Sánchez, tot i no…
  Tags: nit, l'assemblea, seva, anc, del, catalana, nacional, no, l'anc, assemblea
 • 64
  L'ex-president de la Generalitat, Artur Mas, ha respost a les instàncies de l'ANC i de la CUP que han reclamat que Carles Puigdemont aixequi la suspensió de la declaració d’independència i proclami immediatament la república catalana. En ocasió d'una entrevista a Els Matins de TV3, Mas ha recordat que "cadascú fa el…
  Tags: cup, l'anc, ja, no, tindran, d, han, república, catalana, assemblea
 • 61
  Al migdia, l'Assemblea Nacional Catalana ha buidat la seva seu central al carrer Marina de Barcelona pels rumors sobre un possible registre de la Guàrdia Civil. Una vintena de cotxes particulars, amb l'ajuda d'uns taxistes voluntaris, s'han endut el material i la documentació que hi havia a la seu. Segons…
  Tags: l'assemblea, seva, del, decidit, podrà, catalunya, barcelona, catalana, nacional, l'anc
 • 55
  Comencen les pressions perquè Carles Puigdemont aixequi la suspensió de la declaració d'independència i proclami immediatament la república catalana. A través d'un comunicat publicat a la seva pàgina web, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha demanat que el Parlament aixequi la suspensió i que el president del Govern implementi la Llei…
  Tags: l'assemblea, seva, catalana, suport, espanyol, ja, república, l'anc, del, anc
 • 53
  La dita popular "els catalans, de les pedres fan pans" és acceptada per definir el tarannà creatiu i emprenedor d'aquest racó de la geografia de la península Ibèrica. Però també és significatiu de la contradicció de les aspiracions independentistes que han dut a la inviabilitat del projecte secessionista. Jules Kepel,…
  Tags: han, del, no, catalana, d, suport, república, featured

Deixa un comentari