Pilarín

Un Puigdemont infantilitzat i un Jordi Sánchez amb morrió

Successives generacions de catalans han crescut amb els dibuixos de Pilarín Bayés, i sempre gaudirà d’un racó al cor de tothom, però ningú hauria dit que l’autora de les tres bessones s’atrevís també a fer cartells amb finalitat política.

Els genials estrategs del partit belga, després de fer-la figurar en el penúltim lloc de la llista per la província de Barcelona, l’han posada a treballar, i aquest és el resultat.

Primer va aparèixer en un míting a Vic comparant l’Estat espanyol amb un dimoni tan entendridor que vénen ganes d’endur-se’l a casa com a mascota.

I ara estan encartellant els fanals de Catalunya, en un últim esforç de campanya, amb aquesta caricatura dels seus números 1 i 2: un Puigdemont efebus i un Jordi Sánchez que sembla que porti un morrió. És una mica inquietant, l’escena. No us la mireu gaire. Psicoanalistes, absteniu-vos.

Amb aquest excés de sentimentalisme que impregna la campanya electoral pel 21-D del bloc independentista, deuen haver cregut que això servirà perquè s’acabin de decidir els indecisos. Potser sí que ara es decidiran, qui sap si a fugir per cames.

Potser els ha passat per alt, als genials estrategs i a la benemèrita dibuixant, que els nens de 4 a 10 anys no voten.


.

Related Posts

 • 72
  Carles Puigdemont reivindica el seu rol al davant de possibles concurrents i ho fa a través d’aquella que, des del principi, ha estat definida com a la “llista del president”. Segons ha publicat Europa Press, Junts per Catalunya ha avisat que les eleccions del 21 de desembre han de servir…
  Tags: ha, puigdemont, l, no, del, carles, llista, d, han, s
 • 61
  Segons El Confidencial, Carles Puigdemont hauria convidat l'exmajor dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, a formar part de la llista Junts per Catalunya per ell encapçalada. Si hagués acceptat, Trapero hauria sigut el tercer de la llista, precedit només per Carles Puigdemont i Jordi Sànchez, però ha rebutjat l'oferiment del…
  Tags: del, llista, puigdemont, carles, hauria, no, dels, catalunya, al, d
 • 59
  ¿Va escriure el president Pujol una carta al president Puigdemont, durant els dies crítics, per demanar-li que abandonés el seu propòsit de proclamar la independència i convoqués eleccions autonòmiques? Això afirma Jordi Juan a ¿Puigdemont se merece otra oportunidad?: Cuando él quiera, podrá explicar la carta que le escribió el…
  Tags: d, catalunya, puigdemont, l, aquesta, això, jordi, ara, al, no
 • 51
  Bèlgica podria ser el país en què Carles Puigdemont trobaria asil com a refugiat polític al davant d'un possible judici per rebeŀlió per la proclamació de la República catalana. Encara que els juristes assegurin que l'article 472 del Codi Penal (que preveu el delicte de rebeŀlió) no encaixaria amb la…
  Tags: puigdemont, ha, carles, jordi, del, aquesta, al, anys, espanyol, sánchez
 • 50
  Carles Puigdemont continua les reunions amb els partits i les entitats independentistes per abordar una solució a la crisi i evitar l'aplicació de l'art. 155. Avui el president s'ha reunit amb diversos consellers, entre els quals Jordi Turull i Joaquim Forn. El president haurà de decidir si declarar unilateralment la…
  Tags: puigdemont, del, ha, carles, al, decidir, independentista, dit, aquesta, jordi

Deixa un comentari