Inés Arrimadas

El vot independentista no ha guanyat

El vot independentista ha assolit el 47,49% mentre que el vot no independentista ha arribat al 50,93%. Si parlem de vots, els independentistes han sigut 2.063.0000 mentre que els no independentistes 2.212.000.

La llei electoral dóna més escons als independentistes, però no hi ha suport popular. Ciutadans ha guanyat les eleccions amb 1.100.000 vots i el president màrtir a l’exili no ha aconseguit que país votés per a la independència.

Inés Arrimadas ha guanyat. Els constitucionalistes han guanyat cinc escons i els independentistes n’han perdut dos. Els partidaris del referèndum no són el 80% com ens havien explicat.

Aquestes són dades objectives. Després, que cadascú es munti el seu matrix

Related Posts

 • 76
  Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), diversos empresaris catalans haurien rebut unes invitacions a traslladar la seva seu social fora de Catalunya amb motiu de la situació política que s’hi està vivint. Les cartes d’invitació procedirien d’uns centres de negocis i polígons ubicats arreu d’Espanya. Algunes oferirien a les empreses…
  Tags: d, featured
 • 73
  Guanyi qui guanyi les eleccions del 21-D, l'aplicació de les mesures del 155 no quedarà suspesa de manera automàtica. Ningú s'atreveix a explicar-ho, però serà així. El Parlament que surti podrà decretar lleis que, si no s'ajusten a la constitucionalitat, seguiran les passes del TC i la subseqüent suspensió. El…
  Tags: no, ha, featured, d
 • 63
  Avui el PP, Ciutadans i el PSC passaran un dia sense nervis perquè, sense haver hagut de recórrer a la Junta Electoral, podran gaudir de 24 hores sense quedar-se enlluernats pel color groc que circula impunement pels carrers. Després d’haver demanat i obtingut la prohibició dels llacets grocs a les…
  Tags: d, ha, featured
 • 59
  La direcció del PDeCat (encapçalada per Marta Pascal i David Bonvehí) és cada cop més conscient que Carles Puigdemont no podrà ser investit president de la Generalitat. Després que el propi president reconegués dissabte passat a TV3 que "no podria tornar a Catalunya per ser investit president", el nucli de direcció ex-convergent ha…
  Tags: no, ha, han, d, featured
 • 59
  A les 13.48 hores de la jornada del referèndum, 18 vehicles de forces del Cuerpo Nacional de Policia han fet acte de presència a Sarrià, on ja havien arrasat un parell d'escoles al barri. Les imatges de brutalitat policial que ens havien arribat a tots via whatsapp han desfermat en…
  Tags: ha, han, featured

Deixa un comentari